PSD Hunedoara îl susţine necondiţionat pe preşedintele Liviu Dragnea

24 iunie 2018 | 4 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Organizaţia Judeţeană PSD Hunedoara îl susţine, în continuare, necondiţionat, pe preşedintele Liviu Dragnea la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor, apreciind că aceasta este singura decizie corectă pentru respectarea prezumţiei de nevinovăţie, aşa cum ne cere Comisia Europeană, prin Directiva 343/2016.

Apreciem că acei politicieni care cer demisia preşedintelui PSD înainte de pronunţarea unei decizii finale, încalcă grav Constituţia României, Directivele Europene şi standardele Comisiei de la Veneţia, care garantează prezumţia de nevinovăţie.
În opinia noastră, până la pronunţarea deciziei finale, preşedintele PSD beneficiază, ca orice cetăţean român, de prezumţia de nevinovăţie, mai ales în contextul actual în care unul dintre cei trei judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat pentru achitarea lui Liviu Dragnea.
După cum se ştie, există o decizie a CCR prin care abuzul în serviciu este dezincriminat, hotărâre de care doar unul dintre cei trei judecători ai ÎCCJ a ţinut cont.
În acest context, atâta timp cât există un singur om achitat pentru fapta pentru care a fost condamnat preşedintele PSD, atâta timp cât există chiar în acest complet o opinie separată care a luat în considerare Decizia CCR, atât timp cât există această lipsă de unitate între deciziile mai multor instanţe, apreciem că decizia de astăzi a ÎCCJ nu este dreaptă.
De aceea, ne exprimăm speranţa sinceră că magistraţii completului de cinci judecători de la ÎCCJ vor lua o hotărâre corectă, în concordanţă cu legislaţia românească.
Pe de altă parte, nu putem ignora atacurile din presă, amânările sentinţei, programarea pronunţării spre seară, la ora adunării manifestanţilor în diferite locuri, şi pregătirea protestelor pe reţelele de socializare. Până şi depunerea moţiunii de cenzură s-a sincronizat cu pronunţarea sentinţei!
Din păcate, cei care au pierdut alegerile cred, că prin aceste mijloace ar putea să câştige puterea! Noi spunem că se înşală!
În final, suntem siguri că majoritatea parlamentară PSD+ALDE nu va fi afectată şi nici guvernarea. Vom realiza programul de guvernare şi vom continua reforma justiţiei, cu transpunerea în legislaţie a deciziilor CCR, CEDO şi a Directivelor Europene.
Organizaţia Judeţeană PSD Hunedoara

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hunedorean spune:

  Un alt papagal! Rusine sa va fie nemernicilor ce conduceti psd acum,ati calcat oamenii valorosi din partid in picioare! Focul iadului o sa va arda pt cum v-ati batut joc de oameni !

 2. Miha spune:

  Pai cum dracu sa nu va sustineti voi hotilor doar nu sunteti prosti sa tineti cu poporul , la cat bine este in jud HD ar fi culmea sa tineti cu alti ,rusine sa va fie ciorditori si naparci comuniste .

 3. Ioachim spune:

  Ce prezumtie de nevinovatie daca se vede cu ochiu liber in ce saracie ati adus tara si poporul ei, nu vi rusine hotilor .Cum sa nu sustineti hotul cand toti sunteti manjiti toti ati furat de la cel mai mic pana sus , daca pica capu va duceti toti pe rand sa dea dumnezeu .deaia sustineti ca se incalca constitutia ca voi ati modificato dupa bunul plac hotilor .

 4. Vasile Bogdan spune:

  Ticăloşia de la vârf generează ticăloşi în teritoriu! Oare de ce aceşti ordinari se cred veşnici?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 25.06.2018

Aurel Stănescu zis ”Diamant”, recidivist din Vulcan Pentru că a cerut să fie eliberat din închisoare pe motiv că nu...

Bulina albă, 25.06.2018

Vasile Jurca,  primarul oraşului Petrila Pentru că a pus bazele unui proiect care să transforme o zonă pitorească într-un muzeu-sat,...

Gura lumii, 25.06.2018

Suspectaţi că-şi toarnă şeful, nişte angajaţi din regiunea sudică a judeţului sunt nevoiţi să lucreze în tricou şi pantaloni scurţi...

Închide