FlashSport

Minerul renaşte, Mureşul coboară

muresul deva

Ciprian Marinuţ

Punctul ochit de Minerul Lupeni în meciul cu FC Bihor de la Oradea a fost „ţintit” (scor 1-1), graţie golului marcat de Gideon în minutul 82. În schimb, Mureşul, care s-a dus ca mielul la tăiat la Mioveni, a pierdut, fără drept de apel, scor 0-2, partida cu Dacia.

Remiza rezervelor
Trupa pregătită de Petre Gigiu s-a ţinut de cuvânt în meciul din deplasare cu FC Bihor. Minerii au părăsit terenul neînvinşi, aşa cum şi-au propus, iar cu punctul obţinut, sunt la un pas de a evada din zona periculoasă a clasamentului. Ambele goluri ale partidei au fost marcate de jucători care au intrat în teren în repriza secundă. Mijlocaşul orădean Zeno Bundea, care a revenit acasă după un periplu de mai mulţi ani prin Liga I şi străinătate, a marcat un gol superb şi a deschis tabela, în minutul 62, la puţin timp după ce a intrat în teren. Minerii au egalat, scor 1-1, prin Gideon (82), care a adus un suflu nou atacului minerilor, încă de la intrarea în teren şi a marcat un gol extrem de important. Tot Bundea putea face 2-1 pentru gazde, însă lovitura sa de cap de la cinci metri a ţintit stâlpul drept al porţii apărate de Ciucă. Echipa din Lupeni putea da lovitura în prelungiri, atunci când Daj a recuperat o minge la centru şi a făcut o cursă de 50 de metri, însă şutul său a fost blocat de portarul Pascal.

În cădere liberă
Mureşul Deva a suferit al patrulea eşec consecutiv şi se apropie tot mai mult de subsolul clasamentului. După eşecurile ruşinoase cu nou-promovatele Fortuna Covaci şi FC Silvania şi umilinţa din meciul restanţă cu CS Otopeni (scor 1-5), Mureşul a cedat, conform aşteptărilor, scor 0-2, şi în partida din deplasare cu Dacia Mioveni. Devenii au încasat primul gol în minutul 36 de la Ayza şi au fost definitiv puşi la colţ, după ce Baicu (59) a majorat diferenţa, în urma unui penalty acordat de arbitrul Marius Bocăneală (Galaţi).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura