Mii de hunedoreni, în beznă de 3 zile

18 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Sorina Popa

Mii de hunedoreni stau în beznă de câteva zile, iar cei de la Enel nu reuşesc să repare stricăciunile provocate de căderile masive de zăpadă. Am avut o experienţă la Orăştie, când oamenii au stat pe întuneric şi li s-au stricat alimentele, iar acum locuitori din Lupeni, Uricani, Balşa, Ilia, Gurasada, Ribiţa şi alte localităţi din judeţ sunt nevoiţi să stea în frig.

Când revenim la normalitate?
Prefectul de Hunedoara, Fabius Kiszely, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că pe drumurile judeţene şi pe cele naţionale, se circula ieri în condiţii de iarnă. ”Pe drumurile din unele comune se circula mai greu, ieri. Cei de la Enel mai au 16 linii electrice aeriene defecte, din 24. Aproximativ 3.800 de consumatori nu au curent electric. Am făcut ieri planul de bătaie cu cei de la Enel, şi sperăm ca până joi (n.r. mâine) totul să revină la normal şi să aibă toată lumea energie electrică în case, fabrici. Au fost montate nouă generatoare de curent, în zonele unde sunt probleme. Un număr de 28 de echipe de la Enel sunt pe teren, pentru a remedia defecţiunile produse de căderile de zăpadă. Sunt locuri unde lucrările sunt dificile, sunt zone deluroase, trebuie căraţi stâlpii de curent”, a declarat Fabius Kiszely, prefectul judeţului.
Oamenii sunt disperaţi şi nu mai ştiu pe cine să sune ca să le rezolve problemele. Sunt familii cu copii mici, gravide care se pregătesc să nască, unii nu au alternativă să se încălzească cu lemne.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sistemul integrat al deşeurilor, funcţional din 28 decembrie

Cei de la ADI Deşeuri Hunedoara au reuşit să ducă la bun sfârşit toate contractele cu noii operatori de salubritate...

Complexul Energetic Hunedoara nu intră în insolvenţă

Complexul Energetic Hunedoara a scăpat de insolvenţă. Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul declarat de reprezentanţii societăţii energetice....

Actualizarea şi îmbunătăţirea prevederilor Codului de procedură fiscală (continuare)

Pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, Actualizarea şi îmbunătăţirea prevederilor Codului fiscal şi ale Codului de procedură fiscală, sunt publicate motivările...

Închide