EvenimentFlash

Mihalache Marian, la un pas de verdict

Andreea Lazăr

Fostul director al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură Hunedoara, Mihalache Marian (foto), acuzat de crimă, a fost înfăţişat, din nou, magistraţilor din Dublin, Irlanda. Procesul în care acesta este acuzat că şi-a ucis amanta cu mai multe lovituri de cuţit va începe vineri.

Mihalache Marian este singurul suspect în cazul crimei produse într-un apartament din Dublin, în luna ianuarie a anului trecut. Din gelozie, acesta a ucis-o pe asistenta medicală Pricăjan Loredana, înjunghiind-o cu un cuţit în zona gâtului. La un an de la oribila crimă, Mihalache Marian a fost chemat în faţa instanţei, pentru a-şi susţine vinovăţia sau nevinovăţia faţă de acuzaţiile care i se aduc. Fostul director a pledat nevinovat, urmând ca judecarea procesului să încheapă la sfârşitul acestei săptămâni.

Verdictul, în 10 zile

Potrivit oficialilor irlandezi, procesul românului va dura 10 zile, iar după finalizare, în 24 de ore i se va comunica inculpatului decizia juraţilor. Printre martorii în proces, se numără şi părinţii Loredanei Pricăjan, care ar trebui să lămurească relaţia dintre fiica lor şi inculpat. În cazul în care hunedoreanul va fi găsit vinovat, acesta şi-ar putea petrece restul vieţii în spatele gratiilor. Şi asta, deoarece legislaţia irlandeză prevede închisoare pe viaţă pentru crimă.

One thought on “Mihalache Marian, la un pas de verdict

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura