Sportivii, goniţi de frig

Deoarece sala proprie este un adevărat frigider, junioarele din echipa de handbal a Clubului Sportiv Şcolar Petroşani se antrenează prin vecini. Înăuntru este la fel de frig ca şi afară, iar elevii Clubului Sportiv Şcolar din Petroşani sunt nevoiţi să facă antrenamentele în sala de sport a şcolii „Avram Stanca”.

Modernizare întârziată de criză

Deşi conducerea unităţii sportive spera ca lucrările de modernizare să demareze încă de anul trecut, acest lucru nu s-a întâmplat. Nu de alta, dar, nu au fost obţinuţi şi banii necesari începerii lucrărilor. „Nu am primit nici un leu, în condiţiile în care şi un cui trebuie să fie plătit. Sala are nevoie de o îmbrăcăminte termică, în primul rând. Apoi, ferestrele trebuie să fie înlocuite, deoarece cele actuale nu ţin deloc căldura, ci mai repede se poate spune că permit intrarea frigului de afară. În plus, nici terenul de joc nu mai face faţă, pentru că lemnul este super-uzat. Pentru a pune la punct sala, ar fi nevoie de o sumă considerabilă. În plus, şi proiectul pentru modernizarea sălii ar necesita o sumă considerabilă. Noi sperăm, însă, că odată şi odată, vom primi banii necesari pentru efectuarea acestei investiţii”, a declarat Zoltan Toth, directorul CSŞ Petroşani.

Pentru aducerea sălii de sport din Petroşani la un nivel care să ofere condiţii propice, ar fi nevoie de circa 15 miliarde de lei vechi. Clădirea a fost ridicată în urmă cu 28 de ani şi poate găzdui circa 500 de spectatori. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.