EvenimentFlash

Mihalache Marian, din nou, în faţa judecătorilor irlandezi

Livia Botici

Fostul director adjunct al Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Hunedoara, Mihalache Marian, acuzat de uciderea tinerei Pricăjan Loredana, a fost prezentat, ieri, pentru a treia oară, instanţei irlandeze.

La termenul de judecată de ieri, procurorii irlandezi i-au prezentat hunedoreanului rechizitoriul, acesta fiind nevoit, potrivit regulilor judecătoreşti din Irlanda, să pledeze vinovat sau nevinovat. Dacă se va declara vinovat, procesul va dura maximum două luni, iar dacă va pleda nevinovat, va urma un proces mai îndelungat, cu juraţi, care vor hotărî soarta sa. Singura declaraţie făcută de Mihalache Marian, imediat după arestarea sa, a fost că „nu sunt vinovat, nu am omorât-o pe Loredana”. La termenul trecut de judecată, magistratul irlandez Anne Ryan, a cerut asistenţă psihiatrică pentru hunedoreanul acuzat de crimă.

Reamintim că Pricăjan Loredana lucra de şase ani ca asistentă medicală în Irlanda, la Dublin. Ea a fost găsită moartă într-un apartament din campusul Institutului Irlandez de Management din Dublin, pe 27 ianuarie, trupul ei fiind străpuns de 20 de lovituri de cuţit. Mihalache Marian a fost găsit şi el în apartament, cu mai multe tăieturi în zona pieptului şi gâtului, dar care nu i-au pus în pericol viaţa, fiind transportat la spital. El a fost reţinut de poliţiştii irlandezi, iar în prezent, este judecat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, riscând închisoarea pe viaţă.

3 comentarii la „Mihalache Marian, din nou, în faţa judecătorilor irlandezi

  • Tanti Botici, tocmai l-ai ”omorat” pe Mihalache. Si nu odata, ci de doua ori – pe prima pagina si pe pagina de eveniment. Nu te-a invatat oare Sorina ca numele de familie se scrie primul numai in cazul oamenilor morti ???? Mai pe intelesul dvs, trebuia scris MARIAN Mihalache, NU INVERS !!!!

  • Draga (sau dragule?) MeMadame, inainte sa te dai scula in bascula, si sa dai lectii profesionistilor, mai intreaba si tu cum stau lucrurile cu adevarat. Daca intrebai, aflai ca, de fapt, numele de familie este Marian, iar Mihalache este prenumele. Deci, vorba aia, daca taceai, desteapta (sau destept?) ramaneai.

  • Stimati domni(doamne) din redactie ! Daca aveti posibilitatea,va rugam,transmiteti multumirile noastre ale romanilor si in special ale hunedorenilor,poporului irlandez,pentru gestul de intr-ajutorare pe care-l va face prin asumarea grelei misii de a-l pastra pentru tot restul vietii pe acest monstru.Bine ar face sa-l pastreze intr-un borcan cu whisky la Academia lor de criminalistica.Daca mai au nevoie de exponate mai avem.Singurul capitol social unde avem excedent.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura