Acuzat cã ameninţã salariaţii

Sorina Popa

Într-o scrisoare adresată redacţiei noastre, semnată de „un grup de salariaţi nemulţumiţi şi speriaţi”, ai Compartimentului de Control al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, este adusă o serie de acuze fostului şef al Sanepid-ului din judeţ, Ştefan Repede (foto).

O atmosferă nepotrivită

Mai concret, în scrisoare se arată că Ştefan Repede creează în instituţie „o atmosferă deloc optimă pentru lucru”, că le vorbeşte urât şi îi ameninţă ori de câte ori are ocazia. „Domnul Repede se comportă astfel cu noi, susţinând că va ajunge din nou şeful nostru şi atunci va avea el grijă de noi. Avem familii, copii, rate la bănci, nu ne e totuna dacă ne pierdem locurile de muncă”. Pe de altă parte, el „ne obligă să închidem ochii la neregulile unor firme faţă de care dumnealui are obligaţii sau pe spatele cărora are nişte beneficii”, se arată în scrisoarea sosită la redacţie.

În PDL, pentru o funcţie de conducere

Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, Ştefan Repede susţine că toate acuzaţiile cuprinse în scrisoarea respectivă sunt neadevărate. “Nu am ameninţat pe nimeni. Eu am fost în ultimele luni mai mult în concediu medical şi de odihnă. Din contră, cred că eu sunt cel ameninţat. În general, consider că mi-am văzut de treaba mea. Chiar sunt hotărât să plec din sistem. Înainte, am fost susţinut de PNL, fiind membru al acestui partid. Acum, m-am înscris în PDL, pentru că doar aşa pot accede din nou într-o funcţie de conducere. Acesta este, se pare, singurul criteriu, să fii membru al partidului de guvernământ, ca să poţi ocupa funcţii de conducere”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Ştefan Repede, inspector în cadrul Compartimentului de Control al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara. Şeful Compartimentului de Control al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, dr. Valeria Andreescu, a declarat că nu ştia despre reclamaţiile împotriva lui Ştefan Repede. „O să verific despre ce este vorba. Voi discuta cu domnul Repede, să văd ce s-a întâmplat şi voi lua măsurile necesare”, a precizat Valeria Andreescu, director adjunct pentru Control în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara.

14 comentarii la „Acuzat cã ameninţã salariaţii

 • 8 aprilie 2010 la 8:34
  Permalink

  In primul rand nu am fost seful Sanepidului ci doar inspector sanitar sef pana la 01 04 2009.De atunci a fost numita colega Dr Andreescu Valeria.Nu am amenintat pe nimeni,nu m-am certat cu vreun coleg si nu ofer protectie nici unei firme findca eu sunt epidemiolog si controlez doar unitatile sanitare.Sper ca veti proba in instanta cu „scrisoarea” primita de dvs.Va multumesc findca m-ati facut „vedeta” pentru a nu fi uitat de oameni.Citeam acest ziar,findca-l consideram destul de obiectiv,insa voi inceta sa-l consider demn de citit.Cei care ma cunosc vor avea un moment de distractie,inclusiv colegii care m-au reclamat.

 • 8 aprilie 2010 la 8:40
  Permalink

  Revin si specific ca nu am fost membru PNL

 • 8 aprilie 2010 la 10:29
  Permalink

  Lucrez de 11ani la D.S.P.Deva si nu pot sa va spun decat ca d-l dr. Repede e un om deosebit.Pacat ca denigrati un astfel de om .Intreba-tii pe cei din acel „grup de salariati nemultumiti si speriati” de cate ori i-a ajutat d-l doctor in orice problema(cand era seful lor).Acum nu mai este ….a venit alta conducere pupincuristi au trecut de partea lor ,era si normal doar traim in Romania.
  D-nei Sorina Popa ii recomand sa se informeze mai mult inainte de a scrie astfel de articole .

 • 14 aprilie 2010 la 10:42
  Permalink

  D-nul dr.Repede este un om care a ajutat pe orice persoana si in orice problema, dezinteresat.
  Toti colegii, probabil si salariatii nemultumiti si speriati, candva au apelat la ajutorul d-lui dr.Repede si cred ca au gasit intelegere si sprijin doar ca oamenii uita faptele bune si sunt condusi de interese.
  Convingerea mea este ca unii dintre acesti salariati au fost ajutati chiar de dr.Repede sa ocupe locurile actuale de munca.

 • 25 mai 2010 la 14:44
  Permalink

  „domnul” repede stefan este un om imoral. Nu il intereseaza soarta fiului sau din Suedia. RUSINE!

 • 16 iunie 2010 la 13:14
  Permalink

  d-nul dr.Redepe e un om deosebit,si oamenii ca el sunt pe cale de disparitie…de aceea unii incearca sa scape de el cat mai curand…domnule doctor.mult succes in viata

 • 13 august 2010 la 19:33
  Permalink

  EU AM MARE INCREDERE IN TINE! ESTI UN OM CU O SENSIBILITATE CE DEZVOLTA O MORALITATE GREU DE EGALAT. IN ACELASI TIMP CRED CA …MAI ESTI UN OM CU UN SUFLET MARE, ASA CUM NUMAI TU POTI SA FII. SUNT CONVINSA( SI ASA ESTE SI NORMAL) CA ITI DORESTI CA SI CEILALTI SA FIE LA FEL. IN PRINCIPIU ,CRED CA, NICI NU AR FI GREU! CA URMARE ESTI INCONJURAT SI DE PRIETENI. CARE NU TE-AR PUTEA INSELA NICIODATA! ASA CEL PUTIN CRED EU. ASTA , NE-AR DA INCREDEREA SA ABORDAM TOTUL CA PRIETENI DEOSEBITI, PRIN SENTIMENTELE RECIPROCE PE CARE LE AI FATA DE SEMENI. SIGUR, POATE CA FIECARE DIN NOI AVEM ,DIFERITE PARTICULARITATI, DESPRE CARE NU STIU SA SPUN MASURA IN CARE AR PUTEA SA TE APROPIE MAI MULT DE „CEILALTI” OAMENI.
  MARIA

 • 19 august 2010 la 20:29
  Permalink

  va doresc putere pentru a lupta si a ocupa locul pe care il meritati in institutia unde va desfasurati activitatea. am speranta ca valorile intelectuale isi au meritul lor si ca veti reusi sa faceti diferenta intre oamenii adevarati, prieteni care va pretuiesc si non valorile intalnite in dsp deva.

 • 14 septembrie 2010 la 13:42
  Permalink

  Puiule …te astept aici in Anglia.Doctorul (HD)

 • 10 octombrie 2010 la 15:53
  Permalink

  Nu doresc ca gandul tau sa fie prada unor nori negri, a unor umbre care sa-ti intunece bucuria de a trai.
  Sentimentele frumoase eu le asociez cu lumina, cu optimismul , cu bucuria de a trai…ca un rasarit de soare.Nu trebuie sa pleci…prieteni exista si aici care se bucura sa impartaseasca cu tine momentele de referinta din viata trecatoare.
  Nimic nu este intamplator, trebuie doar sa intelegem de ce ni s-a „intamplat” cum am trait „intamplarea” si cu ce suntem mai bogati spiritual dupa ce a trecut sau s-a „permanentizat” adica a intrat definitiv in viata noastra, pentru ca asa am decis.Prin tot ce am trecut, de la revolutie incoace, mai ales, am trait permanent cu aceasta forma de convingere ca nimic nu este intamplator si pui reusitele care le-ai avut si simti in permanenta ca exista prieteni
  si exista o forma de impacare.

 • 27 august 2011 la 17:18
  Permalink

  Puiule, am dat peste acest articol din intimplare… Cred ca acum imi dai 100% dreptate, cind am spus ca in Romania nu poti face nimic… Cind citesc „un grupe de…” mi se face greata – ca pe vremea Cizmarului… Articolul este sub orice critica, ziarul nu avea dreptul sa iti publice fotografia (cel putin nu intr-o tara civilizata). Ma bucur inca o data ca nu mai traiesc acolo!

 • 29 august 2011 la 13:39
  Permalink

  …….Jumbo,dacă ai plecat din ţară -,,Felicitării,, !!! …dar fă bine şi taci!!! …cât ai fost aici n-ai fost bun de nimic!!!…cine ştie ce faci acolo,că nu te vede nimeni!!!..doctorul e,,pe Repede -nainte!!!

 • 20 iunie 2013 la 16:44
  Permalink

  Americane, mai taie un „i” de la felicitari! Si nu te mai da american… sau asta e scuza ca esti paralel cu gramatica limbii romane?

 • 10 septembrie 2017 la 7:18
  Permalink

  Ți-aș spune PUIULE, dar mai potrivit este PORCULE!
  Ce ai făcut când Orian a avut nevoie de tine?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare