Mihail Rudeanu: Trebuie să le redăm românilor demnitatea

27 noiembrie 2016 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

05-rudeanuSorina Popa

Fostul preşedinte al CJ Hunedoara, Mihail Rudeanu (foto), candidează la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 pentru un post de deputat pe listele Partidului România Unită (PRU). Rudeanu este preşedintele de onoare al organizaţiei judeţene Hunedoara a PRU.
Un CV impresionant
Pe Mihail Rudeanu îl cunoaşte toată lumea. El este absolvent al Facultăţii de Medicină Veterinară Iaşi, doctor în medicină veterinară, dar şi doctor în ingineria economică a mediului, economist, specialitatea Finanţe şi Asigurări şi are masterul în Managementul evaluării economice.
Mihail Rudeanu a fost preşedinte al CJ Hunedoara în perioada 2000-2004, subprefect al judeţului, director la Protecţia Consumatorului, la Direcţia Sanitar-Veterinară, evaluator pentru societăţi comerciale, profesor la Universităţile „Lucian Blaga“ din Sibiu şi „Vasile Goldiş“ din Arad. Rudeanu a fost primul preşedinte al Autorităţii de Ordine Publică Hunedoara, din 2005 este membru al Institutului Internaţional al Auditorilor New York, vicepreşedinte al Asociaţiei Medicilor Veterinari Hunedoara, are mai multe distincţii primite, printre care amintim: Cheia de aur a României, decernată de Liga Culturală pentru Unitatea Românilor de Pretutindeni, este cetăţean de onoare al  judeţului Hunedoara, al oraşelor  Brad, Geoagiu, Uricani, al încă opt comune hunedorene şi al comunei Răşinari din judeţul Sibiu, comandor al Ordinului Ortodox Cavalerii Bizantini.
De-a lungul timpului a deţinut funcţii în diferite organizaţii şi fundaţii, printre care cea de vicepreşedinte al Blocului Naţional al Revoluţionarilor din Revoluţia Română din 1989, vicepreşedinte al Asociaţiei de prietenie România-China, membru al Consiliului de coordonare al Uniunii Mondiale a Românilor Liberi – Paris, din 1988 (n.r.-preşedintele acestuia a fost Aristide Buhoiu), dar şi membru fondator al Casei Masonilor.
Legi potrivite pentru români
CV-ul său impresionant îl recomandă pe Mihail Rudeanu, care a condus organizaţia judeţeană a PSD între anii 1998 şi 2003, pentru candidatura pentru un post de deputat pe listele PRU. „Partidul România Unită are candidaţi care lucrează pentru ţara noastră. Avem oameni potriviţi, care propun legi potrivite pentru români. În ţara noastră avem legi care sunt în contradicţie cu alte legi. Trebuie să le redăm românilor demnitatea. De asemenea, nu suntem de acord ca politicul să intervină în acoperirea corupţilor”, susţine Mihail Rudeanu, candidat al PRU Hunedoara pe lista pentru Camera Deputaţilor.

Comandat: PRU Hunedoara; Executat: Media Hunedoreană SRL Deva; CUI AEP mandatar financiar 11160009

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Rupa Vili spune:

    Da , așa ar trebui ,să redați Demnitatea ,cu respectul cuvenit pentru Dreptate și Adevăr ,unde mulți au luptat pentru acest merit .

    Sfântul Dreptății –

  2. Razvan spune:

    Bravo Vili. Esti tare ca i-ai facut plingere interlopului cu legitimatie de la stat pitulescu mircea. Un militian infect si corupt. Nu-l ierta. Cere-i 100.000 de euro. Felicitari

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Carmen Hărău: Pensiile speciale pentru parlamentari trebuie să dispară

Carmen Hărău (foto), candidatul PNL la Senat, susţine că pensiile speciale pentru parlamentari nu au ce căuta în România şi...

Autobergamo Under 19, succes categoric pe teren propriu

Echipa de tineret a clubului devean de futsal a obţinut cel mai clar succes din acest campionat, învingând pe teren...

Cupa Crăciunului a ajuns la a cincea ediţie

Clubul CFR Simeria, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara, Primăria şi Consiliul Local Simeria va organiza...

Închide