Cristina Ciucu: Nepăsarea celor ce ne-au condus mă uimeşte şi mă înspăimântă

27 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05-ciucu-cristina„Obligatorie este lupta, lupta pentru România”. Asta crede Cristina Ciucu (foto), profesorul de Limba română din Lupeni, care în urmă cu câteva luni a decis să reprezinte şi o voce politică. Ea candidează pe listele pentru Camera Deputaţilor ale Partidului Mişcarea Populară Hunedoara.
„Lupt pentru România, lupt pentru Hunedoara, având curaj să-i rezist fricii cu un minut mai mult decât alţii, de aceea îndemn poporul să aibă curaj să fie liber în principii, morală şi bun simţ fundamental. Mânată de acest curaj de a reda România poporului, de a reda oamenilor încrederea într-o viaţă stabilă, zâmbetele unor familii în care singura realitate este dorul de copil sau părinte, în care Educaţia este agramată, iar Sănătatea este bolnavă, am decis să fac un pas pentru a încerca schimbarea mentalităţilor. Îmi vine acum în minte una dintre cugetările laureatului Premiului Nobel pentru Pace din 1993 – Nelson Mandela, care considera că Educaţia este cea mai puternică armă pe care o poţi folosi să schimbi lumea”, a declarat Cristina Ciucu.
Cristina Ciucu admite că decizia de a intra în politică nu a fost una uşoară, pentru că sfera politică este asociată cu „infamia, hoţia, prostia şi minciuna”. „Plec pe acest nou drum şi vă promit că voi rămâne mereu aceeaşi voce care a spus lucrurilor pe nume, care LUPTĂ pentru DREPTATE, indiferent de consecinţe. Un politician spunea cum trebuie să-l vadă poporul: căsătorit, fericit, bucuros de familia şi de casa lui, cum nu poate niciodată să spună ceea ce simte şi ceea ce gândeşte, cum nu poate să se mai întâlnească cu anumite persoane care au căzut în dizgraţia publicului «aplaudac». Eu vreau ca politicianul să nu omoare omul din mine, eu nu vreau să fiu un aşa model, nu vreau să fiu o prefăcută cu măşti doar ca să dau bine în faţa oamenilor, pentru că m-aş urî să mă ştiu în «cuşca unei vieţi duble», mai precizează Cristina Ciucu, atunci când vorbeşte despre imaginea ei ca om politic.

Comandat: PMP Hunedoara;
Executat: Media Hunedoreană SRL Deva;
CUI AEP mandatar financiar 11160002

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mihail Rudeanu: Trebuie să le redăm românilor demnitatea

Fostul preşedinte al CJ Hunedoara, Mihail Rudeanu (foto), candidează la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 pentru un post de...

Carmen Hărău: Pensiile speciale pentru parlamentari trebuie să dispară

Carmen Hărău (foto), candidatul PNL la Senat, susţine că pensiile speciale pentru parlamentari nu au ce căuta în România şi...

Autobergamo Under 19, succes categoric pe teren propriu

Echipa de tineret a clubului devean de futsal a obţinut cel mai clar succes din acest campionat, învingând pe teren...

Închide