Mihai Leu și „Moartea din Carpați” au făcut echipă

Cunoscuți pentru performanțele internaționale în sportul de contact, Mihai Leu și Cătălin Moroșanu au făcut echipă într-un Ferrari 458 Challenge la a cincea etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă. Echipajul inedit a atras toate privirile pe străzile din Sinaia.
Dublu campion la viteză în coastă, Leu l-a avut ca invitat în dreapta pe cel supranumit „Moartea din Carpați”. În ciuda gabaritului, cei doi au avut cel mai bun timp la Categoria I pe prima manșă de recunoașteri. „Sincer, am mereu emoții când sunt în dreapta. Când știu că nu pot să am controlul nu pot fi în elementul meu. Mihai însă s-a descurcat excelent. A fost o atmosferă specială, dar aș reveni doar ca pilot”, a spus Moroșanu imediat după cursă.
Mihai Leu și Cătălin Moroșanu ar putea fi colegi și în sala de antrenament, mai ales că acesta din urmă își va deschide o academie.
„M-am bucurat să îl am pe Cătălin alături de mine. E un sportiv reprezentativ pentru România și mă bucur că e alături de motorsport”, a spus Mihai Leu.
Cei doi ar putea face echipă și în sala de antrenament. Luptătorul K1 își lansează în august Academia Cătălin Moroșanu, iar Leu e decis să reînceapă pregătirea la 53 de ani, așa cum a făcut-o și Mike Tyson.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.