Medalii de argint pentru canotorii deveni

Pe pista artificială de lângă lacul Bascov, din apropierea municipiului Pitești, s-a desfășurat Campionatul Național pentru Juniori II și Cadeți, viteză și fond la kaiac canoe.
Tânăra cadetă Alexia Ghiță, legitimatăla secție de kaiac-canoe de la LPS Cetate Deva, a reușit o frumoasă performanță, cucerind titlul de vicecampioană națională în proba de kaiac 1 fete 500 m pentru cadete U12.
O altă medalie de argint și un titlu de vicecampioană națională a fost cucerit de echipajul devean alcătuit din Antonia Năstac și Maria Dan, în proba de kaiac dublu fete Cadete U12 pe distanța de 200 m.
Echipajul băieților de la clubul devean, alcătuit din David Dan și Ciprian Atomei, a încheiat competiția pe un onorabil loc 5 în proba de kaiac dublu cadeți U12 pe distanța de 500 m. Sportivii de la LPS Cetate Deva sunt pregătiți de prof. Alexandru Mureșan.

 

3 comentarii la „Medalii de argint pentru canotorii deveni

 • 2 august 2021 la 19:48
  Legătură permanentă

  Buna, sunt de-a dreptul profund indignat ca persoana care publica materialele sportive, da dovada de o incompetenta crasa. Cum sa vorbesti despre Kaiac Canoe si sa pui poze si sa scri ca titlu „Canotorii deveni”? Va rog frumos sa luati masuri…..cititi….priviti la poze….intrebati daca nu stiti. Mi-e lehamite sa citesc in fiecare an aceleasi greseli.

 • 3 august 2021 la 17:24
  Legătură permanentă

  Incompetentilor!!!! La Deva nu este canotaj, este kayak-canoe. Iar poza este cu echipajul olimpic de 4 rame de la canotaj. Pe bune? Nu sunteti in stare sa faceti diferența între kayak-canoe si canotaj??!!

 • 3 august 2021 la 17:33
  Legătură permanentă

  ÎNCHIDETI.VA PAGINA INCOMPETENȚILOR SI MERGEȚI LA ȘCOALA PRIN CLASA A 4 A SA INVATATI SA FACETI DIFERENTELE INTRE SPORTURI.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.