ActualitateFlash

Mihai Leu este noul administrator public al municipiului Hunedoara

Sorina Popa

De ieri, Mihai Leu (foto) este noul administrator al municipiului Hunedoara. Fostul campion mondial la box a susţinut două examene, în faţa unei comisii formate din patru salariaţi din conducerea primăriei.

Demisionează din Consiliul Local
Este vorba de un test scris, cu întrebări din administraţia publică locală, pe care Leu a trebuit să-l dea în data de 4 decembrie, iar ieri, a prezentat în faţa membrilor comisiei proiectul de management. La proba scrisă, acesta a primit nota 8,7. Mihai Leu va merge în scurt timp la Bucureşti, pentru a-şi da demisia din funcţia de inspector de specialitate ANL, iar săptămâna viitoare, îşi va prezenta demisia şi din cadrul Consiliului Local Hunedoara.
Mihai Leu a candidat la alegerile locale din 10 iunie pe listele USP, reuşind să ajungă în consiliul local. În campania electorală pentru locale, el a făcut echipă cu Viorel Arion, acesta candidând pentru funcţia de primar, iar Leu, pentru cea de administrator public al municipiului. „Pot să fac multe lucruri pentru hunedoreni”, a spus Mihai Leu la acea vreme.

Consultări pentru atribuţii
Primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion, a afirmat că se va consulta şi cu viceprimarul Dan Bobouţanu, pentru a stabili atribuţiile pe care le va avea administratorul public al municipiului.
Unii consilieri locali hunedoreni nu au fost de acord cu înfiinţarea postului de administrator public, motivând că s-ar cheltui bani pentru acest lucru. Proiectul de înfiinţare a funcţiei a fost discutat de mai multe ori în Consiliul Local Hunedoara, iar după discuţii aprinse, s-a reuşit votarea lui. În acest fel, peste 15 zile, fostul campion mondial la box îşi va lua postul în primire.

2 comentarii la „Mihai Leu este noul administrator public al municipiului Hunedoara

  • asta mai trebuia,un administrator ca nu are primaria destul personal.Platit din banii nostrii.
    Si oare cand s-a specializat sau ce experienta are vesnicul candidat Mihai Leu in a administra ceva?
    sau un oras nu prea conteaza,principalul e sa ia niste bani si el saracu.
    Mai bine faceati cu banii astia ceva pentru copii orasului sau saracii care sunt destui,nu?

  • Nu sta Mihai Leu in banii primariei ,cat poate sa fie salariul ,daca primarul are 2400 de lei lunar ,el are alt joc de controlat ,cladirile orasului ,acolo sunt banii multi ,din impozite private ,sa speram ca va face si locuinte pentru cei saraci ,cum se face la DEVA in fiecare an ANL .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura