Ministrul Muncii: POSDRU merge mai departe

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că programul POSDRU (Program Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane)  va continua, iar beneficiarii nu trebuie să se îngrijoreze că nu îşi vor primi banii. „POSDRU nu s-a oprit, din contră, au început să se depună noi cereri.

Beneficiarii respectivi să stea liniştiţi, că am reuşit să salvăm acest program, să nu fie suspendat de către Comisia Europeană. Corecţia de 25 la sută, despre care a vorbit preşedintele Traian Băsescu, nu se aplică, decât în cazul în care se constată nereguli la proiecte. Beneficiarii care nu au avut sau nu au nereguli în implementarea proiectelor nu vor avea de suferit. Comisia Europeană permite în acest moment, ca urmare a progreselor realizate, să transmitem declaraţii de cheltuieli până la sfârşitul anului. Nu se refacturează nimic cu 25 la sută, deoarece nu se diminuează finanţările acordate beneficiarilor, decât acolo unde sunt constatate încălcări ale legislaţiei româneşti şi comunitare. În perioada ianuarie-februarie anul viitor, va veni comisia de audit, iar apoi vom aştepta să ni se ridice suspendarea şi să se facă plăţile”, a declarat ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu. (S.Popa)

3 comentarii la „Ministrul Muncii: POSDRU merge mai departe

 • 7 decembrie 2012 la 10:42
  Permalink

  Asa este!!!
  Cu 25 % taiate (ca si la salariile bugetarilor) sau mai bine zis „prost” dar merge mai departe!!!
  Si de ce toata agitatia de pina acum???
  Ca sistemul merge la fel de „bine” (adica prost) de 23 de ani !!
  S-auzim numai de bine!
  🙂

 • 7 decembrie 2012 la 19:34
  Permalink

  Băsescu nu mai poate influența politica în România. Alegerile vor fi câştigate clar de USL.

 • 9 decembrie 2012 la 13:31
  Permalink

  Am citit intr-un ziar ca acei 25% se platesc din bugetul Romaniei, tot ministresa zicea! E corect ca noi sa platim pentru inselaciunile altora si ei sa ramana cu banii?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare