Mihai Irimie: Devenii vor un primar care să comunice cu ei

05-irimie1Sorina Popa

Preşedintele interimar al PNL Deva, Mihai Irimie (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că a început reformarea organizaţiei, după ce liberalii au pierdut postul de primar al reşedinţei de judeţ la alegerile din 5 iunie.
„Am început să strângem informaţii despre problemele oamenilor. Apoi, centralizăm datele şi vom promova proiecte în Consiliul Local Deva. Organizaţia pe care o conduc a început reformarea. Ne-am organizat pe structuri, scopul final fiind acela de a ajunge la cetăţeni şi de a culege informaţii despre problemele lor. Din 15 septembrie ne întâlnim pe fiecare secţie de votare din Deva cu toţi votanţii. Îi invităm la discuţii, mă intersează ce probleme au. Sunt 46 de secţii de votare în Deva. Vom organiza întâlniri în fiecare zi, cu votanţii din trei secţii de votare, astfel ca până la demararea campaniei electorale să reuşim să discutăm cu toată lumea. Am pierdut postul de primar al Devei, deoarece Petru Mărginean nu a avut o relaţie strânsă cu locuitorii municipiului. Între ei a fost un vid. Devenii vor un primar care să comunice cu ei”, a arătat preşedintele interimar al PNL Deva.
„Mă interesează mai puţin luptele politice. În comuna Şoimuş am procedat la fel şi am obţinut rezultate bune. De aceea, vreau să aplic aceeaşi metodă la Deva. Se ştie că noi, liberalii, avem o relaţie apropiată cu primarul reşedinţei de judeţ, Mircia Muntean, dar totul merge până la interesul cetăţenilor”, a declarat Mihai Irimie, liderul interimar al PNL Deva.

3 comentarii la „Mihai Irimie: Devenii vor un primar care să comunice cu ei

 • 9 septembrie 2016 la 7:58
  Permalink

  Mars ma la cotet cu infantilismele astea, guittttt guiiiiiit.

 • 9 septembrie 2016 la 9:52
  Permalink

  Misu, fa-te ca lucrezi !

  Alt „nepot” (dupa Tampau) a lu’ Molot (era sa zic dupa fatau a lu’ Ginghis Han.
  Hun mongoloid de stepa, mars cu dictatura infantila incipienta de comuna.

  Tu si Molot sunteti liberali ca Bogdan Olteanu. (Comunisti vopsiti)

 • 9 septembrie 2016 la 10:10
  Permalink

  DA AM INTELES VREI SA APLICI ACEIASI PROCEDURA,PLICUL DE BANI OFERIT DE FAIMOASA COAFEZA DE LA BEJAN DIN POARTA IN POARTA IN TOATA COMUNA LA PUSCARIE CU VOI

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare