Mihaela Brate, un potenţial candidat pentru Primãria Deva

05-mihaela-brate-sursa-facebook  Natalia Bumbac

Organizaţia judeţeană a partidului condus de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, pregăteşte propriii candidaţi la alegerile locale. Până în acest moment, Mişcarea Populară (MP) Hunedoara a stabilit trei candidaţi pentru trei primării urbane din judeţ, aceştia fiind: Florian Copil, pentru Haţeg, Adrian Andronache, pentru Petrila şi Paul Tomotaş, pentru Simeria.

“Celelalte candidaturi pentru primăriile urbane vor fi stabilite în luna februarie. Nu facem alianţe cu alte partide şi ne propunem un target de 15 la sută la nivel de judeţ. Avem organizaţii locale în 12 oraşe şi municipii şi în 40 de comune. Ne dorim alegeri din două tururi, atât la primării, cât şi la preşedinţia consiliului judeţean. Un preşedinte al administraţiei judeţene care va fi ales cu votul consilierilor judeţeni nu poate să-şi propună nici un proiect, fiind dependent de votul acestora”, a afirmat Mihaela Brate (foto), preşedintele MP Hunedoara. Aceasta a mai declarat că intenţionează să candideze pentru fotoliul de edil al municipiului reşedinţă de judeţ, doar dacă nu apare un alt candidat cu un proiect mai bun.

One thought on “Mihaela Brate, un potenţial candidat pentru Primãria Deva

  • 1 februarie 2016 la 21:26
    Permalink

    Deci, domnişoara în cauză recunoaşte că va avea o candidatură formală. Dacă vrea altcineva cea în cauză cedează fără nici un regret. În astfel de condiţii ce rost mai are candidatura?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.