UNPR se separã de PSD în Parlament

05-vochitoiu-haralambie-ppdd-36Natalia Bumbac

Ieri, înainte cu câteva zile de începerea sesiunii parlamentare, UNPR a anunţat că se separă de PSD în Parlament, în ambele camere, urmând să funcţioneze ca grupuri parlamentare proprii. Deşi se vehiculează că acesta ar fi un nou pas care va duce la un divorţ ferm între cele două formaţiuni politice în ceea ce priveşte participarea la alegerile din 2016, liderul UNPR Hunedoara neagă această ipoteză.

„Am decis doar să facem un grup parlamentar propriu. După ce am fuzionat cu PP-DD, numărul parlamentarilor noştri a crescut, avem 42 de deputaţi şi 21 de senatori. Acest lucru va duce la eficientizarea activităţii parlamentare şi ne va permite iniţiative legislative proprii. Trebuie să spun că decizia s-a luat împreună cu PSD, pentru a avea doi oameni în secţiile de vot la alegerile locale. Noi rămânem în alianţa de centru stânga cu PSD până în 2020”, a afirmat senatorul Haralambie Vochiţoiu (foto), preşedintele UNPR Hunedoara. Întrebat dacă această decizie se va răsfrânge şi asupra modului în care vor merge în alegerile din 2016, în alianţă cu PSD sau separat, liderul UNPR Hunedoara a spus că nu există nici o legătură între cele două situaţii.
Senatorul Haralambie Vochiţoiu a mai precizat că generalul Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, va fi cel care va anunţa dacă vor face sau nu alianţă cu social-democraţii, după întrunirea partidului de sâmbătă de la Sinaia.

One thought on “UNPR se separã de PSD în Parlament

  • 29 ianuarie 2016 la 9:28
    Permalink

    Este o nerușinare crasă. Acești impostori nu au ajuns în legislativ prin forțe proprii în urma alegerilor. Tupeul este imens. Auzi motivații, fac grup separat ca să aibă, împreună cu PSD, doi oameni în secțiile de vot la alegerile locale. Da, avem conducătorii pe care îi merităm.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.