Actualitate

„Metoda Bebelușul”, o nouă tactică de tâlhărie. Cum sunt păcăliți șoferii și ajung să fie în mare pericol

O nouă tactică de tâlhărie face victime în străinătate, dar și în România, chiar în Simeria fiind anun­țată o astfel de metodă.
Ce este ”metoda Bebelușul” și cum poate fi evitată capcana hoților?. Șo­ferii care circulă, în special noaptea, prin zone mai puțin populate riscă să cadă victime cele mai noi metode de tâlhărie la drumul mare. Practic, hoții se folosesc de un cărucior de bebeluși pe care îl întorc cu spatele către di­recția de mers și pe care îl pozițio­nează în așa fel încât să pară aban­do­nat în pustietate. În momentul în care cineva oprește și coboară din mașină pentru a verifica dacă în cărucior este un copil, hoții dau atacul, vizând bu­nurile persoanei respective sau chiar mașina.
Nu este prima dată când se emit astfel de avertismente. Dar cea mai recentă postare a devenit virală, oameni din întreaga lume comen­tând cruzimea hoților. „Bebelușul aban­­donat” este o tactică folosită de hoți care așteaptă să prindă în am­buscadă străinii amabili care s-ar putea opri să verifice un cărucior. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura