Actualitate

Cerul Hunedoarei, brăzdat de baloane cu aer cald

Piloții români de ba­loa­ne cu aer cald se în­tâl­nesc la Hune­doara, pentru pri­ma Con­fe­rință Națională care abor­dează uni­tar evoluția aces­­tei acti­vi­tăți. În context, vor fi aici și alte șase ba­loane, pe lângă Ba­lon Aer Cald Hunedoara, gazda ba­lo­niștilor, care vor or­ga­niza zboruri pen­tru hune­do­reni, anunță Carmen Hărău, proprie­tara Hotelului Werk din municipiul Hunedoara.
„Sunt sigură că toți hunedorenii s-ar bucura foarte mult să poată vedea, în viitor, pe cerul județului, câteva zile în fiecare an, multe, cât mai multe ba­loane, mai ales că relieful și curenții din zonă sunt ofertanți”.
„Mulțumită susținerii WERK Hotel & Spa și Restaurant WERK, găzduim în Hune­doa­ra prima întâl­nire a balo­niș­tilor din România în pe­rioada 24-27 iulie. În cazul în care vă doriți să zbu­rați cu noi, încă mai avem câteva lo­curi disponibile pentru 25 și 26 iulie. Având parteneri serioși, vă putem oferi un zbor la prețul redus de 600 lei/per­soană. Zborurile vor avea loc dimi­neața, imediat după răsărit: întâlnirea cu piloții va fi la 5.30 dimineața, ur­mând ca de­colarea să aibă loc între 6.30/7.
În cazul în care doriți să re­zervați un loc, nu ezitați să ne scrieți un e-mail pe [email protected]. Vă rugăm să menționați ziua, nu­mărul de locuri dorite și un număr de telefon pentru a vă putea con­firma rezer­varea”, in­formea­ză cei de la Balon Aer Cald Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura