Educatie si cultura

Metamorfoză şi Dualitate

04goian2fotoMircea Goian

Pot oare convieţui aceste doua stări împreună? Puteţi afla răspunsul la această întrebare la Galeria de Arte din Hunedoara, unde expun două artiste plastice gemene.

Krisztina Banyay şi Julia Banyay din Cluj Napoca surprind vizitatorii expoziţiei prin temele alese, dar şi prin modul simplu, clar şi sugestiv de realizare a lor.
„Tema expoziţiei mele este „Metamorfoza”. Am pornit de la ideea de schimbare, ceea ce presupune o modificare continuă. Baza compoziţiilor mele este copacul, obiect ce prezintă în esenţa lui schimbare, datorită anotimpurilor, acest obiect este în continuă schimbare, el fiind pentru mine o sursă eternă de transformare”, explică Krisztina.
„Tema aleasă de mine”, spune Julia, „este dualitatea, care s-ar putea defini ca o coexistenţă a două principii sau a două elemente diferite”.
Nu vă spun mai mult şi dacă am reuşit să vă stârnesc curiozitatea, nu vă rămâne decât să vizitaţi expoziţia de pictură de la Galeria de Arte din Hunedoara. Vă asigur că veţi înţelege cât de simplu pot fi prezentate lucrurile complicate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura