Mesajul dur al lui Traian Berbeceanu după anunțul de revocare a șefei DNA

23 februarie 2018 | 11 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Câteva zeci de oameni din Deva au ieșit ieri seara în stradă, după anunțul ministrului Justiției, Tudorel Toader, că va cere revocarea din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Susținătorii procurorului șef anticorupție s-au adunat în fața statuii ecvestre a lui Decebal, din Piața Victoriei, un loc devenit tradițional pentru astfel de manifestări. Printre ei s-a aflat și comisarul șef Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate. Pe lângă ieșirea în stradă, polițistul a scris un mesaj pe o rețea de socializare în care a explicat atitudinea sa față de ultimele evenimente din domeniul justiției.

”Sunt încă polițist! Și nu voi putea accepta vreodată faptul că un infractor, condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție, poate să-mi conducă țara, poate să-mi hotărască viitorul, poate să-i stabilescă destinul fiului meu! Și nu voi putea să accept niciodată faptul că un infractor dovedit poate să hotărască modificarea legislației în baza căreia i-au fost probate faptele! Și nu vreau să accept nici aceea că infractorul poate să pedepsească instituția care l-a pedepsit! Un condamnat definitiv, chiar cu suspendarea executării pedepsei, rămâne un infractor dovedit, indiferent de instanța care s-a pronunțat în acest sens! Așa am învățat! Așa am înțeles de-a lungul a 25 de ani de carieră! După de-ăștia am alergat o jumătate din viață, pentru pedepsirea ăstora mi-am neglijat familia și mi-am șubrezit sănătatea! Din cauza ăstora am fost aruncat la beci, nevinovat fiind! Așa voi gândi și voi simți cât încă sunt polițist, și pentru tot restul vieții după aceea! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a scris Traian Berbeceanu pe pagina sa de Facebook.

Comisarul șef Traian Berbeceanu a avut legături profesionale cu Laura Codruța Kovesi pe vremea când aceasta din urmă era procuror la Serviciul Teritorial al DIICOt Sibiu. Mai mult de atât, cei doi au colaborat la jumătatea anilor 2000 la instrumentarea dosarului ”Hidra”, cel în care a fost destructurată mafia fierului vechi formată pe ruinele fostului Combinat Siderurgic din municipiul Hunedoara. (Natalia Bumbac)

Loading...

Comentarii (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Deva spune:

  Deva si jud.HD e cu dvs.domnule Traian Berbeceanu.Frunos si puternic cuvant impotriva comunistilor si hotilor din Romania.

 2. Cracea spune:

  Dute dracu de tigan cu fata de interloo. Ti-i frica ca nu mai are cine sa te apere. Cum cade Kovesi cum o sa-ti iei si tu condamnare. O s-o tragi dupa tine si pe avocata sifon lorwdana tirnovan.

 3. Serbănica raul spune:

  Jegosul ăsta de milițian care a făcut dosare pe naspa sa meargă la Bulau cai un gunoi omul lui Pera sifon

 4. Nicolae spune:

  Fiecare individ avanseaza (inclusiv informal ) pana la limita incompetentei sale . In cazul de fata nu stie ca tara e condusa de Institutia Presedintelui , Parlament si Guvern (confunda institutiile statului cu o persoana , se pare mentalitate veche ) . Nu argumenteaza juridic (necesita cunostinte ) ci vine cu sloganuri , lozinci (de ce oare-mi revin in minte imagini din anii ‘5o ? 🙁 ) . Iar ca activitate , in dosarul fierului vechi , Ungurul (cel mai mare in bransa ) nu e implicat -si-a platit taxele unde trebuie . Lupul ,sa mai termine cu morala ! 🙂 🙂

 5. Vili Rupa spune:

  Pentru un trai decent nu strigați să avem și noi muncitorii ,pensionarii , cei care primim ajutoare sociale , cei care primim alocație , mai repede acceptați să obligați statul să întrețină un deținut care a făcut o infracțiune penală cu 2800 de lei lunar și , pe pensionari corecți și drepți le da-ți 520 de lei lunar , unde vă este demnitatea și respectul pentru dreptate , bani pentru avioane de război aveți , păcătoși și necredincioși de needucați ?

 6. Anonim spune:

  Nu te lăsa nea Trăiene!Plătește-ți datoria către Codruța.Bă bursucule! Pune-ți la gât lănțugul ăla ce-l purtai în tinerețe și du-te acasă.Nu te îngrijora prea tare,că-i plin cimitirul de oameni de neânlocuit ca tine și kovesi.Măcar tu ai plecat și am scăpat de circul inutil ce-l făceai cu mascații.Apropo!Ai scăpat repede de passatul ăla CC la care aveai stroboscoape(ilegal) de ziceai ca vine dracul de la Alba Iulia.L-ai restituit la cel care ți l-a dat moca?Nu ție rușine să te dai zglobiu pe unde apuci?Sti bine că sunt zeci de polițiști mai buni ca tine dar care nu au beneficiat de căști audio și interceptări trunchiate.Așa că las-o mai moale și du-te de-ți caută de sănătate dacă zici că ești bolnav.

 7. Vili Rupa spune:

  Nu uita-ți ce vă spun eu , politicienii care au furat din bugetul de stat ,a fost posibil cu acordul procurorilor făcut ,s-a demonstrat asta , procurorii au făcut dosare și le-au ținut în seif de s-a pus praful pe ele și au spus că sau prescris faptele și nimeni nu mai restituie banii înapoi .

 8. Adrian Popa spune:

  Pt Anonim: ai mare dreptate. Stii tu ce stii. Passatul l-a primit(mita) de la Romica. Berbecul mergea fara nr de inm pe fata. Nimeni nu-l oprea. La toti le era frica de el. De ce ? Nu stiu. Cred ca din lasitate. Asa sint marea majoritate a militienilor. L-a vindut repede Passatul, chipurile, sa-i piarda urma. Dupa asta a falsificat contractul cu Romica. Atunci cum dracu a fost ACHITAT?

 9. Anonim spune:

  Poate că le era frică.Conștientizau că berbecele îți poate inventa imediat un dosar iar pe de altă parte luat-ul permisului la colegi, era apanajul bătrânului Berbeceanu al cărui demn urmaș este.A umplut crima organizată cu neamurile lui(cumnat și nepot).Doi proști cu două clase,primul (Lavu) un bețivan notoriu care s-a dat peste cap de nu știu câte ori cu motocicleta, beat.Alea nu erau infracțiuni Trăiene?Atunci nu erai așa vocal.Încă o dată îți zic.Stai pe curul tău.Du-te la unchiul tău Lavu că-și deschide măcelarie în piața de en gros.Acolo e locul tău.Ști bine că toată cariera cu care te lauzi,ai fost ùn măcelar.Șef n-ai să mai fi ști bine și dacă speri la o carieră politică de asemenea te înșeli.

 10. Petrica spune:

  Un caracter infect acest militian cu fata de infractor-tigan.

 11. Gica de la scularie spune:

  Ba da’ multi interlopi stiu carte !!!
  Da’ cu cine ati fost colegi tovarasi ?!!
  Cu Adita sau cu Varanu’ ?!!
  Justitia e corupta (inclusiv TwoDorell)
  Dar asta este imaginea tarii, a populatiei. Ce nu ne place ?!!
  Chiar nu suntem o natie de hoti ?!!
  Oooo, ba daaa ! De cine ne e rusine ?!!
  Da’ cand alintam copilul cu “mai hotule” cum gandim ?!!
  Da’ cand vrem sa fim jmecheri, sa castigam fara sa muncim ?!!
  Si apoi murdarim Sfintele icoane si Sfintele moaste cu balele noastre de mititei si gratare. Mituim popii si apoi delatam tot !
  In primul rand da, suntem ipocriti, nu hoti.
  Dar numai hotii nu ne lipsesc.
  Aloha

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii 23.02.2018

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un afacerist din oraşul cu cetate o duce bine, deşi nu a plătit taxe la...

Gâlceava dintre o firmă spaniolă şi una românească dăunează municipiului Hunedoara

Managerul societăţii care construieşte platformele subterane de colectare a deşeurilor din municipiul Hunedoara este acuzat de reprezentantul firmei spaniole care...

Bulina neagră 23.02.2018

Adrian Florin Ionaşcu, tânăr din Hunedoara

Închide