Bărbat de 89 de ani, lovit de tren

23 februarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

 

    Un bărbat de 89 de ani a fost victima unui accident feroviar produs azi dimineață pe linia de cale ferată din zona localității Ociu, din comuna Vața de Jos. Octogenarul a fost lovit de o garnitură de tren care, în mișcare fiind, i-a retezat piciorul stâng.

”La momentul intervenției echipajului medical bărbatul era conștient, cu amputație traumatică a membrului inferior stâng. A fost preluat și dus la Centrul de Primiri Urgențe a spitalului din Brad, unde a fost operat”, a transmis medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

Bărbatul locuiește în zona căii ferate din Ociu. Acesta a fost surprins și accidentat în timp de traversa linia ferată. Deși auzise semnalul sonor al locomotivei, nu a reușit să se retragă din fața trenului, fiindu-i prins și retezat piciorul. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Mesajul dur al lui Traian Berbeceanu după anunțul de revocare a șefei DNA

Câteva zeci de oameni din Deva au ieșit ieri seara în stradă, după anunțul ministrului Justiției, Tudorel Toader, că va...

Gura lumii 23.02.2018

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un afacerist din oraşul cu cetate o duce bine, deşi nu a plătit taxe la...

Gâlceava dintre o firmă spaniolă şi una românească dăunează municipiului Hunedoara

Managerul societăţii care construieşte platformele subterane de colectare a deşeurilor din municipiul Hunedoara este acuzat de reprezentantul firmei spaniole care...

Închide