Gura lumii 23.02.2018

22 februarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un afacerist din oraşul cu cetate o duce bine, deşi nu a plătit taxe la stat în valoare 35 miliarde de lei vechi. Cică omul nostru are spatele bine acoperit, altfel nu se explică cum de finanţiştii nu i-au blocat conturile. Zvonerii au aflat cum stă treaba şi spun că afaceristul nu are nici o problemă, după ce şi-a asigurat spatele, aşa că se pare că doar fraierii mai plătesc taxele. Gurile rele povestesc pe la colţuri că omul nostru are bani de vacanţe prin locuri exotice, dovadă că-i merge bine financiar. Cârcotaşii susţin că, având în vedere că nu îşi achită taxele, omul de afaceri poate să se bronzeze prin locuri îndepărtate, cu mult soare şi fete frumoase.

Amintirile îl chinuiesc pe un personaj politic de la noi din judeţ. Nu poate sta liniştit şi nici nu reuşeşte să se obişnuiască cu anonimatul. De vină sunt trăirile intense de care a avut parte în perioada de glorie. Cele care i-au urcat adrenalina pe culmi himalayene şi l-au făcut să se creadă un mic zeu. Trăiri de care duce lipsă şi pe care vrea să le experimenteze din nou. Motiv pentru care caută cu sârguinţă un culoar favorabil pe care să pătrundă pentru a ajunge din nou în top. Abil din fire, omul nostru calcă atent şi se foloseşte de intermediari pentru a-şi atinge scopul. Până acum, spun cârcotaşii, manevrele nu prea i-au reuşit iar rezultatele au fost în defavoarea lui, ceea ce l-a făcut mai mult caraghios decât glorios.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gâlceava dintre o firmă spaniolă şi una românească dăunează municipiului Hunedoara

Managerul societăţii care construieşte platformele subterane de colectare a deşeurilor din municipiul Hunedoara este acuzat de reprezentantul firmei spaniole care...

Bulina neagră 23.02.2018

Adrian Florin Ionaşcu, tânăr din Hunedoara

Bulina albă 23.02.2018

Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului

Închide