Memorialul de atletism „Van Damme”, fără spectatori

30 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ediţia din acest an, cea de-a 44-a , a ”Memorialului Van Damme”, competiţie atletică internaţională din circuitul Ligii de Diamant, se va desfăşura pe data de 4 septembrie, pe stadionul Roi Baudouin din Bruxelles, dar cu porţile închise, a anunţat organizatorul competiţiei, Golazo.
“În calitate de organizatori, noi nu vrem să ne asumăm nici un risc”, a explicat Cedric Van Branteghem, directorul de marketing, făcând referire la criza de Covid-19. „Decizia a fost luată prin consultarea cu primarul Bruxellesului, Philippe Close, precum şi cu sponsorul principal al eve­nimentului, AG”, a precizat Golazo într-un comunicat.
La masculin, britanicul Mo Farah şi belgianul de origine somaleză Bashir Abdi vor ataca recordul mondial al orei deţinut din 2007 de etiopianul Haile Gebreselassie (21,285 km). De asemenea, săritorul cu prăjina suedez Armand Duplantis va fi cap de afiş.
În întrecerea feminină, belgianca Nafissatou Thiam, cam­pioana olimpică la heptatlon, va concura cu Katarina Johnson-Thompson (Marea Britanie) la un triatlon unic, cu 100 m garduri, aruncarea greutăţii şi săritură în înălţime.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primul meci de promovare în Liga a III-a, pe stadionul Michael Klein

Mâine vor debuta jocurile din cadrul Turneului de pro­movare în Liga a III-a de fotbal. Campioana judeţului Hun­e­doara în recent...

Înfrângeri pentru CS Hunedoara în amicalele disputate miercuri

Echipa de fotbal CS Hunedoara, care îşi con­tinuă pregătirile pentru viitorul sezon, a disputat miercuri, pe teren propriu, două jo­curi...

Pe timpul pandemiei, la spitalul din Brad s-au stopat acţiunile de donare de sânge

Magdalena Şerban Cel puţin deocamdată, pandemia a pus pe pauză acţiunile de donare de sânge ce aveau loc în mod...

Închide