Primul meci de promovare în Liga a III-a, pe stadionul Michael Klein

30 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Mâine vor debuta jocurile din cadrul Turneului de pro­movare în Liga a III-a de fotbal. Campioana judeţului Hun­e­doara în recent încheiatul sezon, CSM Jiul Petroşani, face parte din subgrupa în care mai sunt campioanele din ju­deţele Timiş (Avântul Periam) şi din Mehedinţi (CS Strehaia), dar federaţia a fost înştiinţată că echipa din judeţul Mehedinţi nu va participa la acest turneu.
În aceste condiţii, cel mai probabil pe data de 9 august, Jiul Petroşani va întâlni campioana din Timiş, Avântul Periam, într-un joc care este decisiv pentru promovare. Partida se va juca pe terenul de la Lupac (judeţul Caraş- Severin), iar în funcţie de rezultatul înregistrat, ambele echipe pot obţine promovarea în eşalonul superior.
Până atunci, pe terenul din incinta Stadionului Michael Klein din Hunedoara, mâine, sâmbătă, de la ora 17.30, se vor întâlni pentru prima partidă de promovare, într-o altă subgrupă, reprezentativele din judeţele Arad (Victoria Zăbrani) şi din Caraş-Severin (Progresul Ezeriş). Acestor echipe li se alătură şi campioana din Gorj, Ştiinţa Turceni. Este un bun prilej pentru a urmări la lucru posibile adver­sare ale echipelor hunedorene în viitorul sezon al Ligii a III-a. Menţionăm că partidele de la Hunedoara din 1, 5 şi 9 august se dispută fără spectatori.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Înfrângeri pentru CS Hunedoara în amicalele disputate miercuri

Echipa de fotbal CS Hunedoara, care îşi con­tinuă pregătirile pentru viitorul sezon, a disputat miercuri, pe teren propriu, două jo­curi...

Pe timpul pandemiei, la spitalul din Brad s-au stopat acţiunile de donare de sânge

Magdalena Şerban Cel puţin deocamdată, pandemia a pus pe pauză acţiunile de donare de sânge ce aveau loc în mod...

Focar de Covid-19 la birourile celor care reabilitează calea ferată

Un nou focar de Covid în judeţ. Se întâmplă la asocierea de firme care lucrează la reabilitarea căii ferate. Este...

Închide