FlashPolitica si administratie

Medicul Emil Stoica, singurul candidat pentru postul de manager al Spitalului devean

Adriana Năstase

Cei de la Spitalul Județean de Urgență Deva au scos la concurs postul de manager, după trei ani de la încercarea de a avea un manager cu concurs.

Echipă de conducere
Astfel, după ce pandemia a trecut, lucrurile reintră în normal și în ceea ce privește posturile din conducerea unității medicale.
Dacă la director financiar avem deja concursul dat și ocupat, acum se or­ganizează la manager, director medical și director de îngrijiri.
Pentru funcția de manager s-a înscris doar o persoană, cel care conduce în prezent spitalul, medicul Emil Stoica (foto). Vineri la ora 13 a fost data limită pentru depunerea dosarelor pentru pos­tul de manager al Spitalului Ju­de­țean de Urgență Deva.
În 3 august la ora 10 va avea loc sus­ținerea publică a proiectului de ma­na­gement a candidatului, iar în 4 august va fi anunțat rezultatul concursului. Reamintim că, în urmă cu peste doi ani, Consiliul Judeţean Hunedoara a numit o nouă echipă de conducere la Spi­talul Judeţean de Urgenţă Deva, noul director interimar fiind medicul Emil Stoica, iar di­rec­tor me­di­cal in­teri­mar
dr. Lucian Ştefan Miron.