Medicii de la Spitalul Hunedoara au decis: Nu sunt vinovați de moartea Roxanei!

Sorina Popa

„Au trecut 11 zile de când Roxana nu mai este printre noi!
Avem rezultatul preliminar al anchetei in­terne de la Spitalul Municipal Hunedoara. Ceva, total neclar încă, a accelerat infecția des­coperită chiar și în analizele de miercuri, încât joi, corpul ei era invadat de această infecție.
Acum, se așteaptă rezultatul celor de la IML. Suntem în Postul Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, cu siguranță, Dumnezeu va face lumină!
Dumnezeu să o odihnească în pace”, a scris primarul Mircea Costa pe pagina sa de Facebook referitor la ancheta internă de­clan­șată după moartea tinerei Roxana Popa, din comuna Cerbăl.

Ce spun medicii
Primarul din Cerbăl, Mircea Costa, a so­li­citat o anchetă după moartea tinerei, la fel ca și rudele acesteia.
De partea cealaltă, medicii au redactat un proces-verbal sec, în care arată, cum altfel, că nu e vinovat nici unul dintre cei care au con­sultat-o pe tânără.
„În urma analizei tuturor elementelor dis­po­ni­bile până la acest moment, respective date clinice, fișe UPU din data de 3 și 4 noiembrie 2021, din cadrul Sercțiilor Chirurgie și Obs­tre­tică-Ginecologie, de la data prezentării în UPU în 3 noiembrie 2021 până la decesul pa­ci­entei, comisia de analiză a deceselor cons­tată următoarele:
1. Până în momentul actual, ca o concluzie preliminară, nu au fost identificate cause de culpă medicală sau malpraxis.
2. Concluzia finală a comisiei de analiză a deceselor va fi redactată în momentul în care vom avea și rezultatele microbiologice de la DSP și rezultatele examenului histopatologic de la IML, recoltate în urma autopsiei efec­tuate”.
În aceste condiții, se-nțelege că mortul este de vină. Astfel consideră medici plătiți cu mii de euro pe lună să răspundă unei familii în­du­rerate, care nu are nici o vină, decât, poate aceea, că a cotizat la sistemul de Sănătate fără să știe, ca mulți alții, că o fac degeaba.

Victimă a sistemului
Reamintim că Roxana Popa a decedat după ce, simțindu-se rău, s-a dus la urgență la Spi­talul din Hunedoara, iar aici, după consultație, a fost trimisă acasă. Fata a revenit a doua zi, din cauză că se simțea și mai rău. Medicii au operat-o, dar a fost prea târziu pentru ea, mu­rind cu zile, din cauza septicemiei. Un sce­nariu tot mai des întâlnit în spitalele din țară. Așa că, cine crede că se va face dreptate, se-nșală.

2 comentarii la „Medicii de la Spitalul Hunedoara au decis: Nu sunt vinovați de moartea Roxanei!

 • 17 noiembrie 2021 la 13:43
  Permalink

  Mai terminati cu amanta primarului din cerbal ca ne-am plictisit

  Vezi Costa de familia ta si nu mai defaima cadrele medicale

 • 18 noiembrie 2021 la 13:00
  Permalink

  primarete , mai pune-l pe budae ala la lucru (numa la femei ii sta capul) ca e debandata in spitalul ala. numa curvasarie, medici multi si fara rost iar pacientul e tratat cum e. buboiu asta o sa se sparga la un moment dat

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare