Medici hunedoreni premiaţi

17 decembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

01 03 medici premiati 

Nicoleta Popa

 Un număr de 13 medici au fost premiaţi ieri de către Colegiul Judeţean al Medicilor Hunedoara. Este vorba de şapte doctori care au ieşit la pensie, şi şase care încă mai muncesc în spitalele din judeţul nostru. Cei premiaţi sunt Radu Adrian Avram, Gheorghe Stoian, Rafila Ardelean, Argentina Sântimbru, Emilania Herbai, Arpad Biro şi Petru Păsculescu, Emil Forna, Dan Octavian Mărculescu, Elena Coroian Săvulea, Letiţia Angela Vintilă, Mircea Octavian Marian şi Silviu Uţescu din Brad.
„Suntem în al nouălea an în care organizăm acest eveniment. Aşa este normal şi omeneşte, să îi apreciem pe cei care încă sunt în activitate, dar şi pe cei care au muncit în sistemul sanitar o viaţă, iar acum s-au retras”, a declarat Mircea Ioan Artean, preşedintele Colegiului Judeţean al Medicilor.

„Este un gest extraordinar”
Medicii prezenţi la eveniment s-au declarat încântaţi de acţiunea Colegiului Medicilor. „Este un gest frumos şi încă o dată, Colegiul Medicilor din Hunedoara dă dovadă de apropiere şi respect faţă de medici, şi mai ales, faţă de cei de la spitalele mai mici. Sunt medic din anul 1978, iar din 1985 sunt specialist ORL la Spitalul din Brad”, a precizat dr. Silviu Uţescu.
„Pentru mine este ceva extraordinar, nu m-am aşteptat la aşa ceva. Eu am lucrat 43 de ani ca medic şi am înfiinţat în 1969 Secţia de ortopedie de la Spitalul din Deva”, a precizat Petru Păsculescu.
Medicii au primit diplome de excelenţă şi bani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Medalii de aur în Italia

Gimnasta Amelia Racea de la C.N.S. Cetate Deva a câştigat finala de la paralele a Grand Prix-ului de la Brindisi...

În amintirea eroilor

Marţi, 22 decembrie, la Monumentul Eroilor din Parcul Tineretului din municipiul Hunedoara, va avea loc o serie de manifestări, dedicate...

Premii „dulci” la „Cupa Heian”

Cei peste 120 de sportivi de la opt cluburi din ţară, prezenţi la ediţia a III-a a „Cupei Heian”, desfăşurată...

Închide