Medalii şi record naţional pentru arcaşii hunedoreni

Eduard Mikloş (foto drerapta) de la CSO Aninoasa a câştigat titlul de campion al României la categoria copii, stabilind un nou record naţional la Campionatul Naţional Outdoor, al copiilor şi juniorilor II şi III, desfăşurat la finalul săptămânii, la Bacău. În aceeaşi competiţie, Sebastian Trestian a obţinut medalia de aur la juniori III, Ştefan Fogel s-a clasat pe locul trei la copii, iar echipa de copii a fost pe prima poziţie.

Mai precis cu două puncte

Talentatul arcaş antrenat de Gigi Puşcă a îmbunătăţit recordul naţional cu două puncte. Eduard Mikloş  a obţinut 326 de puncte la tragerile de la distanţe de 20 şi 30 de metri cu serii de 36 săgeţi, faţă de 324 cât era vechiul record la categoria copii. Cu acest punctaj, sportivul de la CSO Aninoasa a câştigat şi titlul de campion naţional al României. „Am emoţii la fiecare concurs, dar mă concentrez asupra ţintei şi scap de ele. Sunt fericit de noul titlu de campion şi de stabilirea unui nou record al României”, a spus Eduard Mikloş.

Alte trei medalii

Titlul de campion naţional, dar fără nou record al României, a fost obţinut şi de Sebastian Trestian, care a cucerit medalia de aur la categoria juniorilor III, pe distanţe de 30 şi 50 metri, cu serii de 36 săgeţi. Al treilea component al lotului CSO Aninoasa care a participat la această competiţie, Ştefan Fogel, s-a clasat pe locul trei şi a obţinut medalia de bronz la categoria copii, iar Alexandru Mirca, arcaşul cel mai recent legitimat la club şi aflat la primul concurs, a ocupat  locul 11. Pe baza acestor rezultate, echipa de copii a CSO Aninoasa s-a clasat pe primul loc la categoria sa şi a cucerit medalia de aur. „Sunt mulţumit de rezultatele arcaşilor mei. Mulţumim primarului din Aninoasa, care a înţeles valoarea acestor sportivi şi ne-a sprijinit pentru a ne putea prezenta la competiţie”, a spus antrenorul Gigi Puşcă. La Campionatul Naţional Outdoor rezervat copiilor şi juniorilor II şi III, desfăşurat, la finalul săptămânii, pe Stadionul „Letea” din Bacău, au participat 60 de arcaşi de la principalele 10 cluburi de profil din România. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare