Medalii pentru CSŞ Petroşani şi CS Dobra la lupte libere

6 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Municipiul Sfântu Gheorghe a fost gazda finalei Campionatului Naţional Şcolar de lupte libere, pentru fete şi băieţi, competiţie la care au luat startul şi sportivi din judeţul Hunedoara.

Unul dintre cele mai bune rezultate obţinute de sportivii din judeţul nostru a fost realizat de Dan Lazăr, legitimat la CS Dobra. Sportivul antrenat de prof. Ioan Opriţa, care are dublă legitimare, concurând şi pentru CSş Petroşani (între cele două cluburi existând o excelentă relaţie de colaborare), a cucerit medalia de argint la categoria de greutate de 45 de kilograme, iar o altă sportivă de la Dobra, Ana Marian, a încheiat competiţia pe locul şapte la categoría 54 de kilograme.
Cel mai bun rezultat pentru luptătorii de la Petroşani, antrenaţi de Gheorghe Răducu şi Cristian Popa, a fost titlul naţional şcolar cucerit de Claudiu Căldăraş, la 45 de kilograme, care l-a învins în finală pe colegul său de club, Dan Lazăr, această categorie fiind dominată clar de cei de la CSş Petroşani. Au mai cucerit medalii de argint Daniela Stoica – 40 kg, Sebastian Borbely – 60 kg şi Alexandra Chiş – 73 kg, iar pe locul III s-au clasat Sebastian Crăciun – 45 kg şi Veronica Heresteşan – 65 kg.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnasta Denisa Golgotă medaliată în Slovenia

Gimnastele din lotul naţional al României se pregătesc pentru un sezon competiţional deosebit de încărcat cu finalizare la Campionatele Europene...

CRISALDO IMPEX, Anunţ de presă

Anunţ finanţe, 7.06.2018

Închide