Fotbal, Liga a V-a: O etapă fără surprize de final de campionat

6 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Penultima etapă din cadrul campionatului Ligii a V-a, judeţul Hunedoara nu a oferit nimic spectaculos, rezultatele fiind normale pentru finalul de sezon şi au mai aşezat formaţiile în clasament.
CS Comunal Ilia a câştigat la ocupanta locului secund, Zarandul Crişcior, dar formaţia din Ilia poate coborî pe locul patru, dacă în ultima etapă Unirea General Berthelot va câştiga în deplasare la Metalul Crişcior, formaţie indecisă şi care va rămâne oricum pe un loc V la final de sezon, indiferent dacă va piede sau va câştiga în ultima etapă.

Liderul clasamentului, Măgura Pui, a făcut un egal la Unirea General Berthelot şi a încurcat mai mult posibila clasare a gazdelor pe un onorant loc patru la finalul sezonului. Rezultate normale şi oarecum aşteptate am consemnat în celelalte partide. Ponorul Vaţa a învins cu 4-2 pe Agrocompany Băcia, Victoria Dobra nu a ratat să îşi treacă în palmares o victorie în faţa celor de la Sântămăria Orlea (scor final 5-2), Foresta a câştigat la scor (6-2) partida cu Sargeţia Bretea Română şi a scăpat de zona fierbinte a clasamentului. Nu s-a disputat partida dintre Santos Boz şi CS Ghelari, deoarece echipa din Boz nu şi-a achitat datoriile faţă de AJF Hunedoara şi nu a fost programată la joc şi probabil comisia va decide ca jocul să fie câştigat la masa verde de către formaţia din Ghelari.
Măgura Pui este campioană virtuală a acestei ediţii şi va fi încununată cu titlul de campioană judeţeană duminică 10 iunie, la finalul jocului amical pe care formaţia l-a pregătit şi care se va disputa de la ora 16.00.

Rezultate etapa nr. 25
AS Zarandul Crişcior – CS Comunal Ilia 1-2
AS Ponorul Vaţa- ACS Agrocompany Băcia 4-2
AS Victoria Dobra- AS Sântămăria Orlea 5-2
AS Foresta- AS Sargeţia Bretea Română 6-2
AS Unirea Gen. Berthelot- AS Măgura Pui 1-1
AS Santoz Boz- CS Ghelari nu s-a disputat
AS Metalul Crişcior a stat

Etapa a 26-a, ultima
ACS Agrocompany- AS Zarandul Crişcior
AS Sântămăria Orlea- AS Ponorul Vaţa
AS Sargeţia Bretea Română- AS Victoria Dobra
CS Ghelari- AS Foresta
AS Măgura Pui- AS Santos Boz nu se dispută
AS Metalul Crişcior- AS Unirea Gen. Berthelot
CS Comunal Ilia stă

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Medalii pentru CSŞ Petroşani şi CS Dobra la lupte libere

Municipiul Sfântu Gheorghe a fost gazda finalei Campionatului Naţional Şcolar de lupte libere, pentru fete şi băieţi, competiţie la care...

Gimnasta Denisa Golgotă medaliată în Slovenia

Gimnastele din lotul naţional al României se pregătesc pentru un sezon competiţional deosebit de încărcat cu finalizare la Campionatele Europene...

CRISALDO IMPEX, Anunţ de presă

Închide