Gimnasta Denisa Golgotă medaliată în Slovenia

6 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Gimnastele din lotul naţional al României se pregătesc pentru un sezon competiţional deosebit de încărcat cu finalizare la Campionatele Europene din luna august de la Glasgow şi apoi cu participare la Campionatele Mondiale de la Doha.

În această perioadă sunt programate o serie de competiţii internaţionale de mare anvergură la care participă sportivele noastre.
Recent, în Slovenia, la Koper, a fost programată o etapă de Cupă Mondială cu participare deosebită din partea sportivilor de talie mondială, mulţi dintre participanţi fiind medaliaţi la ediţiile trecute ale Campionatelor Mondiale, europene şi chiar la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
În aceste condiţii, să notăm că deveanca Denisa Golgotă, campioană europeană de junioare în 2016 la sol, a reuşit o evoluţie de excepţie (cu o revenire excelentă după o accidentare şi recuperare) urcând pe podiumul de premiere la aceste întreceri din Slovenia. Ea s-a clasat pe locul al doilea şi a cucerit medalia de argint la sărituri, (situându-se după elveţianca Giulia Steingruber, campioana mondială en titre la acest aparat) şi la sol. Denisa a mai urcat pe podiumul de premiere în finala de la bârnă, unde s-a clasat pe locul al treilea.
Denisa Golgotă a fost însoţită la concursul de la Koper de antrenorul emerit Nicolae Forminte, coordonatorul colectivului tehnic care pregăteşte lotul naţional de gimnastică.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CRISALDO IMPEX, Anunţ de presă

Anunţ finanţe, 7.06.2018

Descinderi la traficanţii de droguri din municipiul Hunedoara

Poliţiştii şi procurorii de la Combaterea Criminalităţii Organizate au descins ieri, 6 iunie, la domiciliile unor persoane din municipiul Hunedoara,...

Închide