Medalii pentru atleţii hunedoreni la Campionatele Naţionale de juniori

30 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Anul acesta, întrecerile din cadrul finalei Campionatului Naţional de Atletism în Aer Liber pentru Juniori 2 s-au desfăşurat la Piteşti. A fost o bună verificare pentru sportivii care vor participa începând de mâine la competiţia balcanică, desfăşurată pe Cluj Napoca Arena.

Deveanul Raul Dan (în foto, în prim plan), pregătit de prof. Cornelia Juratoni, legitimat la LPS Cetate, a câştigat titlul de campion naţional la 1.500 metri cu timpul de 4:11.14 şi apoi pe cel de la 3.000 m, cu 9:04.49, fiind astfel dublu medaliat cu aur la aceste întreceri.
Menţionăm că atleta Giorgiana Timu, antrenată de prof. Nicolae Alexe, legitimată şi ea la LPS Cetate Deva, a reuşit, de asemenea, o dublă performanţă. Ea este noua campioană naţională de juniori 2 la triplusalt (cu o săritură care a măsurat 12.39 m) şi vicecampioană naţională la lungime cu o săritură care a măsurat 5.76 m.
Reprezentanţii Clubului Sportiv Şcolar Hunedoara (antrenori prof. Bucur Florin şi Ştefan Beregszaszi) au încheiat concursul de la Piteşti cu trei medalii: o medalie de argint la 5 km marş, prin Anamaria Bolohan, cu timpul de 26.33.38 şi două medalii de bronz prin ştafetele de 4 x 100 m ale acestei secţii. Ştafeta feminină de 4×100 m este alcătuită din Cezara Bucur, Sarah Scurtu, Petrina Pivniceru, Denisa Tibichi, iar cea de băieţi este formată din Sebastian Bolboacă, Andrei Marian, Andrei Salomia şi Denis Agrigoroaie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jocurile Europene Minsk 2019

A doua ediţie a Jocurilor Europene s-a încheiat duminică seara, după 10 zile de la debut. Circa 4.000 de sportivi...

Spitalul judeţean va avea o secţie de radioterapie

Aleşii judeţeni au aprobat în şedinţa de vineri, construirea unei clădiri, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, pentru radioterapie....

Licitaţie pentru tunelurile pentru urşi de pe autostradă

Drumarii au scos la licitaţie contractul care reprezintă atât proiectarea cât şi execuţia a două tuneluri pentru urşi de pe...

Închide