Gimnastele junioare, pe locul IV la mondialul de la Gyor

30 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa feminină de junioare a României a încheiat pe poziţia a patra primul concurs mondial pe echipe, organizat de către Federaţia Internaţională de Gimnastică, anul acesta la Gyor. Gimnastele din echipa României au totalizat 104.596 puncte, podiumul fiind ocupat, în ordine, de Rusia, China şi Statele Unite ale Americii. Cea mai bună clasare la individual compus îi aparţine Ioanei Stănciulescu (foto), locul 8.

Liderul echipei, Ioana Stănciulescu, s-a calificat în finalele la bârnă şi sol, de pe locurile 4, respectiv 5. Totodată, în finala de la sol s-a calificat şi Silvia Sfiringu, calificată de pe poziţia a 6-a. Dintre gimnaştii noaştri, doar unul singur, Gabriel Burtanete, s-a calificat într-o finală pe aparate.
Duminică, la Gyor, a fost ultima zi a Campionatelor Mondiale de juniori, iar atenţia iubitorilor gimnasticii s-a îndreptat către cei trei finalişti români: Ioana Stănciulescu, Silvia Sfiringu şi Gabriel Burtanete. Vom reveni cu alte informaţii, în numerele noastre viitoare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Medalii pentru atleţii hunedoreni la Campionatele Naţionale de juniori

Anul acesta, întrecerile din cadrul finalei Campionatului Naţional de Atletism în Aer Liber pentru Juniori 2 s-au desfăşurat la Piteşti....

Jocurile Europene Minsk 2019

A doua ediţie a Jocurilor Europene s-a încheiat duminică seara, după 10 zile de la debut. Circa 4.000 de sportivi...

Spitalul judeţean va avea o secţie de radioterapie

Aleşii judeţeni au aprobat în şedinţa de vineri, construirea unei clădiri, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, pentru radioterapie....

Închide