Sport

Medaliați la Cupa Scorpion

O delegație alcătuită din 20 de sportivi, reprezentând secția de karate de la CSM Jiul Petroșani a participat la Cupa Scorpion la karate. Întrecerile s-au des­fă­șurat la București și au fost prezenți pe tatami 650 de karateka reprezentând 35 de cluburi din toată țara, fiind o com­petitie puternică.

Pe locul al treilea
Sportivii din Valea Jiului au cucerit 11 me­dalii de aur, 7 de argint și 10 de bronz, par­ti­ciparea lor fiind apreciată de către orga­ni­zatori, pentru că sportivii din Petroșani au avut evoluții foarte spectaculoase. Da­torită acestor rezultate foarte bune, CSM Jiul Petroșani s-a clasat pe locul III.
Surpriza acestei competiții au fost cei trei sportivi mezini ai echipei, Ștefan Vlad, David Radics (ambii au câte 4 ani) și Ana Tamaș (5 ani), care au participat la prima lor competiție națională. Medaliile de aur au fost cucerite de Ștefan Vlad (-6 ani) la traseu-agilitate, Ana Tamaș (copii-6 ani) la Joc Tehnic, David Chiriac (8-9 ani) Joc Teh­nic și la kumite -25 kg, Sebastian Breazu (10-11 ani) kumite -40 kg, Bianca Turcu ( 10-11 ani) la Joc Tehnic și la kumite +35 kg și de Răzvan Ihnatiuc (14-15 ani) la kumite +70 kg.
Echipa de kumite băieți 8-9 ani, alcătuită din Patrik Iuga, David Chiriac și Casian Popes­cu, a fost medaliată cu aur la această competiție. Au mai urcat pe primul loc, echipa de de kumite băieți 10-11 ani alcătuită din Sebastian Breazu, Cristian Ostafie, Alexandru Blejoiu și Daniel Sclipei și echipa de kumite băieți 12-13 ani, com­pusă din Mathias Popescu, Luca Burlec și Sebastian Breazu.
Cu medalii de argint la individual de la aceste întreceri s-au întors la Petroșani, Ștefan Vlad, Casian Popescu, Daria
Maga, Delia Toroancă, Cristian Ostafie și Alexandra Ionescu, iar cu medaliile de bronz, David Radics, Ana Maria Tamaș, Daria Ciortea, Răzvan Ihnatiuc, Patrick Iuga și Mathias Popescu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.