Sport

Meciuri eveniment la Hunedoara

Ciprian Marinuţ

O parte dintre jucătorii de legendă ai Corvinului Hunedoara va reveni pe Stadionul „Michael Klein” la meciul de old-boys cu Universitatea Cluj, programat mâine, de la ora 19.00, după partida festivă dintre FC Hunedoara şi Zarandul Crişcior, la capătul căreia, hunedorenii vor primi trofeul de campioni judeţeni.

Cu Andone, dar fără Lucescu

Echipele de legendă ale Corvinului şi Universităţii Cluj, din anii 80, promit să scoată la lumină farmecul fotbalului de altădată. Dintre foştii jucători ai echipei create de Mircea Lucescu, care nu locuiesc în Hunedoara, la meci va fi prezent doar Ioan Andone. „Fălcosul” va face echipă cu Gabor, Petcu, Nicşa, Văetuş, Dubinciuc, Gălan şi Haidiner, foşti jucători ai Corvinului, care au rămas fideli oraşului de pe Cerna. „Rednic e ocupat, iar pe Mateuţ nu l-am putut găsi. Echipa va fi condusă de pe banca tehnică de Remus Vlad”, a spus Gelu Simoc, preşedintele clubului Corvinul în perioada de glorie şi actual preşedinte al FC Hunedoara. Mircea Lucescu a fost şi el invitat şi urma să primească titlul de cetăţean de onoare, însă se pare că e în Germania pentru un tratament medical şi nu va fi prezent. Universitatea Cluj îl va avea în teren chiar pe simbolul echipei, Remus Cîmpeanu. Alături de el, în formaţia „şepcilor roşii”, vor mai evolua Cavai, Dobrotă, Pojarschi, Răduţ, Olaru şi Trifu. Meciul va avea loc de la ora 19.00, pe Stadionul „Michael Klein” din Hunedoara, la finalul partidei dintre FC Hunedoara şi Zarandul Crişcior, la capătul căreia, hunedorenii vor primi trofeul de campioni judeţeni.

Duelul continuă şi în actualitate

Duelul amical şi cu parfum de legendă al echipelor de old-boys va continua şi în actualitate. FC Hunedoara, câştigătoare a Ligii a IV-a, va juca în meciul de baraj pentru promovarea în eşalonul trei cu campioana judeţului Cluj, FC Unirea Floreşti, în urma tragerii la sorţii realizate de Federaţia Română de Fotbal. Meciul se va disputa pe stadionul din Blaj, judeţul Alba, marţi 15 iunie, cu începere de la ora 17.30, într-o singură manşă eliminatorie. Unirea 1 Floreşti este antrenată de experimentatul antrenor Alpar Meszaros. „Campioana Clujului e cel mai dificil adversar dintre cei pe care puteam să-i întâlnim. Va fi un meci greu, însă echipa trebuie să demonstreze că are valoare şi să-şi îndeplinească obiectivul. Nu trebuie să ne speriem, ci trebuie să fim foarte atenţi”, a declarat Gelu Simoc, preşedintele FC Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura