Meciul de rugby de la Bucureşti cu Naţionala Scoţiei, incert

Naţionala de rugby a Scoţiei a decis să-şi suspende antrenamentele din pricina ca­zu­rilor de coronavirus, cu două săptămâni îna­inte de meciurile-test de la Bucureşti, contra României (10 iulie) şi Georgiei (Tbilisi, 17 iulie), scrie Reuters.
Jucătorii scoţieni s-au autoizolat, la in­di­caţiile autorităţilor sanitare de la Edin­burgh, potrivit unui comunicat al Federaţiei de profil, după ce un meci amical între naţionalele secunde ale Angliei şi Scoţiei, care ar fi trebuit să aibă loc duminică la Leicester, a fost anulat. Un rugbyst scoţian a fost iniţial testat pozitiv la coronavirus, apoi alte trei teste au dat rezultate pozitive, iar ceilalţi jucători, consideraţi contacţi di­recţi, au fost plasaţi în izolare.
Potrivit comunicatului Federaţiei sco­ţi­e­ne, naţionala va reveni la antrenamente săp­tămâna viitoare, după ce se va efectua o nouă rundă de teste anticovid care tre­buie să iasă negative.”Am luat decizia de a întrerupe antrenamentele în această pe­ri­oadă, toţi jucătorii şi staff-ul tehnic se vor izola indiferent dacă au fost consideraţi ca fiind contacte directe ale celor depistaţi pozitiv la Covid-19 sau nu. Ne vom reuni săptămâna viitoare”, a declarat antrenorul interimar Mike Blair.
El a precizat că sănătatea jucătorilor este întotdeauna pe primul loc şi de aceea s-a luat o asemenea decizie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.