Sport

Meci cu năbădăi în Liga a IV-a

Ciprian Marinuţ

Retezatul Haţeg a avut patru jucători eliminaţi în partida din deplasare cu Hercules Lupeni, din etapa a IV-a a Ligii a IV-a, iar în minutul 65, când un al cincilea jucător s-a accidentat, arbitrul întâlnirii, Sergiu Stanca, a fost obligat să fluiere finalul meciului. În acel moment, scorul era de 2-0 pentru gazde. Ultimul meci cu scenariu similar disputat în judeţul Hunedoara a avut loc în sezonul 2005-2006 al Ligii I, când Rapid a avut cinci jucători eliminaţi în duelul cu Jiul Petroşani, meciul fiind întrerupt în minutul 76.
Partidă cu scântei
Plata unor poliţe personale şi o atitudine lipsită de sportivitate a celor de la Retezatul Haţeg au avut ca efect încheierea meciului din deplasare cu Hercules Lupeni cu 25 de minute înainte de timpul regulamentar. Arbitrul Sergius Stanca a eliminat pe rând patru jucători ai „zimbrilor”, iar în minutul 65, când un al cincilea s-a accidentat, a fost nevoit să fluiere finalul partidei. În momentul întreruperii partidei, scorul era de 2-0 pentru Hercules Lupeni, iar gazdele vor câştiga, cel mai probabil, partida la „masa verde” cu scorul de 3-0. „A fost un joc dur al celor de la Retezatul Haţeg, cum nu am mai văzut în viaţa mea. În plus, cei de la Haţeg ne-au înjurat ca la uşa cortului. Simioneac şi Belei au avut intrări dure la jucătorii mei. În ciuda durităţilor adversarilor,  jucătorii mei şi-au văzut de joc”, a declarat antrenorul lui Hercules, Dan Voicu. Partida aminteşte ca scenariu de meciul dintre Jiul Petroşani şi Rapid din ultima etapă a sezonului 2005-2006 ai Ligii I. Atunci, giuleştenii au pierdut cu 3-0 la masa verde, după ce partida a fost întreruptă în minutul 76, pentru că cinci jucători ai echipei antrenate de Răzvan Lucescu fuseseră eliminaţi.
Şoimul Băiţa rămâne pe primul loc
Lidera Şoimul Băiţa a învins fără probleme, la Călan, pe Victoria Călan cu scorul de 4-1 şi îşi menţine poziţia fruntaşă, cu maximum de puncte. Pe podium se mai află Hercules Lupeni şi Metalul Crişcior, ambele cu câte 10 puncte, în vreme ce Inter Petrila a picat pe locul patru, după ce a pierdut, în deplasare, cu Aurul Brad, cu scorul de 0-1.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura