Materiale de protecţie sanitară şi măsuri de siguranţă pentru devenii care participă la vot

Primăria Municipiului Deva face pregătirile ne­cesare desfăşurării în bune condiţii a scrutinului electoral din 27 septembrie 2020.
Sediile celor 46 de secţii de votare de pe raza municipiului Deva şi localităţile aparţ­inătoare vor dezinfectate înainte, în timpul şi la finalul procesului de vot şi se va asigura circuitul în aşa fel încât să fie respectate măsurile de distanţare fizică de minimum 1 metru între participanţii la procesul electoral.
Secţiile vor fi dotate cu soluţii dezinfec­tante şi materiale de protecţie, iar grupurile sanitare vor fi dotate cu săpun lichid, pro­soape de hârtie de unică folosinţă şi alte materiale de igienă necesare.

Pentru cei peste 58.000 de alegători cu drept de vot din municipiul Deva şi localităţile aparţinătoare au fost asigurate măşti de protecţie care au fost trimise de Ministerul Sănătăţii.
Primăria Municipiului Deva a asigurat şi personal tehnic pentru fiecare secţie de vot. Acesta va măsura temperatura participan­ţilor la vot şi va distribui fiecărui votant la in­trarea în secţie mască de protecţie, va în­druma alegătorii către localul de vot şi către ieşirea secţiei de votare, astfel încât
aceştia să petreacă cât mai puţin timp în interiorul secţiei de vot, pentru a se evita aglomeraţia.
Toate măsurile care au fost luate de auto­rităţi sunt pentru a proteja sănătatea celor care participă la procesul electoral, a fami­li­i­lor acestora şi a apropiaţilor lor şi pentru evita îmbolnăvirea cu virusul SARS-CoV-2.
Devenii sunt rugaţi să respecte toate mă­surile şi regulile de protecţie şi siguranţă sta­bilite pe perioada stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, pentru ca procesul elec­toral din 27 septembrie 2020 să se desfă­şoare în siguranţă.
(Compartiment Comunicare, Promovare Imagine)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.