; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Maşinile parcate ilegal vor fi ridicate de pe străzile Devei!

10 septembrie 2019 | 5 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

      

        Atenţie, şoferi! În scurt timp, Primăria Deva va ridica maşinile parcate ilegal pe străzile reşedinţei de judeţ, dar şi pe cele abandonate.
”Sunt multe maşini care trebuie ridicate de pe străzile din municipiul Deva. De aceea, am decis că e nevoie să achiziţionăm o autospecială pentru ridicări şi transport vehicule, în regim second-hand. Cetăţenii vor ca Poliţia Locală să-şi facă datoria şi să ridice maşinile parcate ilegal sau abandonate. E normal ca aceia care greşesc să plătească. Un serviciu al primăriei, împreună cu cei de la Poliţia Locală se va ocupa de acest lucru”, a declarat Florin Oancea, primarul municipiului Deva, ieri, la finalul şedinţei de consiliu local.
Valoarea estimată a utilajului, echipat complet, cu macara şi sistem hidraulic de ridicare, platformă, precum şi cu dispozitive de asigurare şi ridicare a autovehiculelor este de 209.000 de lei cu TVA. Primarul Florin Oancea susţine că în câteva săptămâni autospeciala respectivă va intra în funcţiune pe străzile Devei. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Cetățean din Deva spune:

  Chair așa zau una există mai cumpărați una si tot cine are bani si este bazat v-am parca ilegal în continuare si prostii plătesc. Bravo domnule primar încă o afacere bifata!!!!!!!!

 2. gigi spune:

  sa inteleg ca deja sunt locuri de paracre suficiente in deva pt ca toti soferii sa parcheze in mod legal ?!
  ia mergeti, de ex, in parcarea tribunalului, sa vedeti zilnic cum zeci de soferi sunt nevoiti sa parcheze pe iarba, pe trotuare, pt ca nu au locuri suficiente…

 3. Carmen spune:

  Ce-ar fi daca primaria ar face si locuri de parcare si apoi sa ridice masinile parcate ilegal? Daca te duci la spital, de ex. e jale.In toata zona nu gasesti un loc sa parchezi.

 4. Pantea Ion spune:

  A rezolvat Petrica Marginean si cartierul Dacia in privinta parcarilor, a distrus cartierul. Peterutz, vei plati pentru asta, nemernicule !

 5. marza ioan spune:

  evident ca masina soferului care a dat examen in locul primarului va fi iertata

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum vor ajunge elevii din Dobra la liceul din Ilia?

Scandal ieri, după ce 73 de elevi din comuna Dobra, care trebuie să înveţe la Liceul Teoretic ”Silviu Dragomir” din...

Gura lumii, 11.09.2019

Vorbesc cârcotaşii prin târg că după scandalul de acum câţiva ani, cu căprioarele duse la Zoo şi tăiate de angajaţi...

Bulină neagră, 11.09.2019

Daniel Csiszer, tânăr din Petroşani

Închide