Maşina preşedintelui PSD Petroşani, spoită cu un praf alb

22 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

03-extinctorMaximilian Gânju

Preşedintele Organizaţiei PSD Petroşani, consilierul local Ioan Rus, s-a trezit cu autoturismul, care era parcat la sediul societăţii pe care o administrează, spoit aproape în întregime cu un praf de culoare albă.   

Rus a anunţat imediat Poliţia şi toată lumea a crezut că ar putea fi vorba fie de o răzbunare politică ori de o acţiune de intimidare. Anchetatorii au desluşit repede misterul şi au aflat că a fost vorba de un gest teribilist al unor adolescenţi.
Surse demne de încredere spun că mai mulţi tineri au fumat în preajma autoturismului şi unul dintre ei a aruncat o ţigară care a ajuns în compartimentul motor. Proprietarul unui magazin din apropiere care a văzut incidentul, de teamă ca autoturismul să nu ia foc, a adus un extinctor şi a pulverizat în zona unde s-ar fi aflat ţigara aprinsă, dar nu a apucat să-i spună şi liderului PSD. Când şi-a văzut maşina pictată în alb, Ioan Rus a făcut o reclamaţie la Poliţia Petroşani, cum că autoturismul i-a fost distrus cu o pulbere albă.
”S-a făcut cercetarea la faţa locului, s-a stabilit cum a ajuns pulberea din extinctor pe autoturism şi că nu este vorba de o intimidare, că incidentul nu are implicaţii politice”, spun sursele noastre. Şi IPJ Hunedoara confirmă că nu este vorba de o răzbunare ori o acţiune de intimidare, iar subcomisarul Bogdan Niţu precizează că în baza plângerii s-a întocmit un dosar penal pentru distrugere. Totuşi, cazul va fi clasat pentru că, aceleaşi surse spun că Ioan Rus, după ce a aflat întreaga poveste, le-a spus poliţiştilor că-şi va retrage plângerea şi nu are alte pretenţii, mai ales că autoturismul n-a fost avariat. Teama liderului PSD a fost mai mare, dat fiind faptul că în campaniile trecute a fost ţinta unor acţiuni denigratoare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cerere de intervenţie în procesul „Moloţ vs. ANI 3”

Procesul în care fostul şef al Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Mircea Moloţ (foto), a cerut anularea raportului dat de Agenţia...

Dieta în steatoza hepatică (2)

Mişcarea este al doilea factor important în cazul persoanelor cu steatoză hepatică şi nu numai.

Natalia Elena Intotero: „Sănătatea şi Educaţia rămân pilonii politicii social-democrate pentru bunăstarea românilor“

Dacă vrem ca România să se dezvolte armonios şi copiii noştri să aibă un viitor mai bun, există două lucruri...

Închide