Cerere de intervenţie în procesul „Moloţ vs. ANI 3”

22 noiembrie 2016 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

03-molot-3Natalia Bumbac

Procesul în care fostul şef al Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Mircea Moloţ (foto), a cerut anularea raportului dat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) din aprilie 2016 prin care a fost declarat în conflict de interese a avut termen ieri la Curtea de Apel Alba Iulia. Din datele de pe portalul instanţei, şedinţa de judecată a fost dedicată interogatoriului pârâtei, respectiv ANI.

Următorul termen de judecată, stabilit de instanţă, va fi la 13 decembrie, până la care părţile din dosar vor trebui să-şi exprime punctul de vedere faţă de o cerere de intervenţie în cauză.
„Instanţa a stabilit un nou termen de judecată pentru comunicarea cererii de intervenţie accesorie formulată de Asociaţia Civică Dreptate Hunedoara părţilor din dosar. Cererea de intervenţie încă nu a fost admisă. Până la următorul termen, reclamantul şi pârâta vor trebui să-şi exprime punctul de vedere vizavi de această cerere”, a informat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia. De menţionat este faptul că asociaţia care a depus cerere de intervenţie în dosar îl are ca preşedinte pe Marian Mititelu.
Reamintim că în luna aprilie a acestui an, ANI a transmis un comunicat prin  care arăta că Mircea Moloţ, în calitate de preşedinte al CJ Hunedoara, a încălcat legile integrităţii, atunci când a alocat fonduri în valoare de 2.000.000 de lei Episcopiei Devei şi Hunedoarei, fiind concomitent şi membru al Adunării Eparhiale a acesteia. Pe numele lui Moloţ au mai fost date alte două rapoarte de către ANI, prin care a fost declarat în conflict de interese şi în incompatibilitate. Moloţ a cerut anularea lor în instanţă. În cazul celui de incompatibilitate a pierdut definitiv, motiv pentru care mandatul de preşedinte al CJ i-a fost revocat înainte de termen.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. victor spune:

    “CEL MAI SEXI POLITICIAN AL JUDETULUI”!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dieta în steatoza hepatică (2)

Mişcarea este al doilea factor important în cazul persoanelor cu steatoză hepatică şi nu numai.

Natalia Elena Intotero: „Sănătatea şi Educaţia rămân pilonii politicii social-democrate pentru bunăstarea românilor“

Dacă vrem ca România să se dezvolte armonios şi copiii noştri să aibă un viitor mai bun, există două lucruri...

Proiectul de restaurare a Castelului Corvinilor va fi redepus la ADR Vest

După un efort contracronometru, Primăria municipiului Hunedoara a reuşit să repare greşelile din documentaţia proiectului „Restaurare şi Valorificare Durabilă a...

Închide