Actualitate

Maşină de poliţie implicată într-un accident, la Aninoasa

O maşină de poliţie aflată în misiune şi având pornite semnalele luminoase şi sonore a fost lovită, ieri, de un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, în oraşul Aninoasa, care a virat la stânga fără să ţină cont de faptul că autospeciala poliţiştilor intrase în de­pă­şirea sa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.
Accidentul s-a produs pe DN 66, auto­speciala aparţinând Poliţiei Petrila. În urma coliziunii, cele două auto­ve­hi­cule au fost avariate, maşina de poliţie fiind aruncată în gardul de plasă al unui imobil.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii rutieri s-a stabilit că po­liţistul care conducea autospeciala se deplasa de la Petrila spre Vulcan, iar la un moment dat a intrat în depăşirea unui autoturism aflat în faţa sa. Şoferul acestuia a virat însă la stânga, fără să se asigure, intrând în coliziune cu ma­şina de poliţie. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul acooltest, rezultatul fiind negativ.În cauză, poliţiştii l-au sancţionat pe tânărul în vârstă de 25 de ani cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-au reţinut permisul de con­du­ce­re pentru 90 de zile, ca măsură com­ple­mentară. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura