Mascaţii au descins în Valea Jiului

12 iulie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Poliţiştii din Petroşani, susţinuţi de poliţiştii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara, au căutat mai mulţi suspecţi care care ar fi comis infracţiuni cu violenţă.

Patru persoane sunt suspectate că fac parte dintr-o grupare interlopă ce acţiona pe raza Văii Jiului, în special în municipiul Petroşani. Trei dintre suspecţi au fost prinşi în urma unor descinderi în mai multe localităţi ale Văii Jiului, iar un altul este în continuare căutat de poliţişti. Indivizii sunt suspectaţi de infracţiuni comise cu violenţă, iar unii dintre ei au atacat, săptămâna trecută, un jurnalist chiar în faţa locuinţei acestuia. Pe numele indivizilor au fost emise mandate de aducere în vederea audierii într-un dosar penal.
”Organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare au pus în executare mai multe mandate de aducere emise pe numele unor persoane pentru săvârşirea unor infracţiuni asupra persoanei. Au fost audiate şase persoane implicate în comiterea acestor infracţiuni. Faţă de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Petroşani, s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, cu propuneri legale corespunzătoare”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Potrivit unor surse de încredere, unul dintre suspecţi, alături de alţi complici, ar fi blocat şi oprit în trafic un autoturism şi l-a bătut pe un tânăr. Totul s-a întâmplat la finele lunii iunie, iar suspectul ar fi avut o dispută legată de o sumă de bani ce ar fi provenit de pe urma drogurilor.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Asistenta medicală judecată pentru pruncucidere a fost achitată

Curtea de Apel Alba Iulia a dat ieri, 12 iulie, sentinţa definitivă în dosarul în care Arabela Şaran (foto), o...

Apa Prod are de recuperat datorii de şase milioane de lei de la consumatori

Apa Prod SA Deva, societatea care asigură serviciile de apă potabilă şi canalizare cetăţenilor din jumătatea de nord a judeţului,...

La Toteşti a fost inaugurată o nouă subunitate ISU

Natalia Bumbac Ieri, 12 iulie, a fost inaugurată cea mai nouă subunitate de pompieri înfiinţată la noi în judeţ, în...

Închide