Comunitate

Mărțișoare și aplicație!

Începutul primăverii a fost marcat de Direcția Generală de Administrare Mo­nu­mente și Promovare Turistică (DGAMPT) Hunedoara printr-o acțiune în care sim­bolul lunii martie, mărțișorul, a ajuns la doamne și domnișoare din municipiul reșe­dință de județ. Acțiunea a reușit să aducă zâmbetul reprezentantelor sexului frumos, care s-au arătat încântate.
Alături de micul simbol al primăverii, echipa DGAMPT a oferit și materiale de prezentare a aplicației turistice a județului Hunedoara – „Discover Hunedoara”, instru­men­tul perfect pentru a realiza o călătorie reușită. Recomandări de trasee tematice, descrieri ale obiectivelor turistice, pre­zen­tarea unităților de cazare, a restaurantelor, precum și a producătorilor locali și a meșterilor populari din județ, localizări pe hartă ale diverselor puncte de interes, pre­cum și date de contact pentru diverse servicii publice. Toate se găsesc în aplicația mobilă, care poate fi descărcată gratuit atât pe dispozitivele Android cât și pe iOS.
DGAMPT Hunedoara este instituția care ad­ministrează Cetățile Dacice din Munții Orăștiei, în scopul protejării și punerii în va­loare a acestora. Totodată, DGAMPT par­ti­ci­pă la promovarea turismului și tradițiilor lo­cale, contribuind la dezvoltarea județului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura