Marşul poştaşilor hunedoreni, la a 40-a ediţie

7 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Sâmbătă, în municipiul Hunedoara s-a desfăşurat cea de a 40 -a ediţie a marşului factorilor poştali, competiţie sportivă la care au participat peste 50 de poştaşi din întreg judeţul.

La startul competiţiei a fost prezent primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, directorul Sucursalei regionale poştale Timişoara, Beniamin Vărcuş, directorul Casei judeţene de pensii, Cătălin Olar, cât şi diectorii oficiilor poştale din Arad, Caraş Severin şi Timiş. Evenimentul, organizat de Oficiul judeţean de Poştă Hunedoara, reprezentat prin directorul Romi Cărmăzan, în colaborare cu Sindicatul lucrătorilor poştali, reprezentat de Florin Cheţe, a fost o reuşită. În premieră, marşul lucrătorilor de la Poştă a fost prima competiţie sportivă care s-a desfăşurat pe Pietonala din municipiul Hunedoara.
Vă prezentăm şi câştigătorii competiţiei. Podiumul poştăşiţelor a arătat astfel: locul 1-Marinela Szegely, de la O.P. Simeria, locul 2-Cristina Lupescu, de la OZP Hunedoara, locul 3 -Carmen Lemnaru O.P. Vulcan. La bărbaţi, primele trei locuri au fost ocupate de lucrători de la OZP Deva. Astfel, pe primul loc s-a situat Petru Lăscuş, pe locul 2 – Dorinel Nistor, locul 3 fiind ocupat de Laurean Jic. Cei doi câştigători ai marşului, la bărbaţi şi femei, vor reprezenta judeţul Hunedoara la faza naţională a Marşului Poştaşilor, care va fi organizat în luna august, la Baia Mare. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A început modernizarea dispensarului medical din Bârsău

În timp ce unele comune nu au văzut picior de doctor de ani buni, altele se bucură de servicii de...

Închiderea minelor salvează cele două termocentrale?

Ordonanţa de Urgenţă privind darea în plată a activelor din energie, aprobată de Guvern, face parte dintr-un plan pe care...

Răniţi, după ce au fost aruncaţi din căruţă

Totul s-a întâmplat pe o stradă din Orăştie, iar căruţaşul şi un tânăr care-l însoţea au ajuns la spital.

Închide