Marketingul bun de la Castelul Corvinilor produce efecte!

4 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

 

        Aproximativ 90.000 de turişti au fost înregistraţi în luna august la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara. În 15 august, de exemplu, aproximativ 5.000 de persoane au plătit bilete de intrare la Castelul Huniazilor. În opt luni din anul 2019, circa 318.000 de turişti au venit la Hunedoara şi au vizitat monumentul istoric.
„În fiecare an ne străduim şi am şi reuşit să realizăm noi evenimente culturale, pentru a atrage cât mai mulţi turişti şi nu numai, la noi în oraş. Am demonstrat că, dacă există o implicare mai mare şi creăm evenimente culturale frumoase şi alte atracţii, numărul turiştilor care trec pragul Castelului Corvinilor creşte. Un marketing bun pe axa turistică din municipiul nostru, organizarea de evenimente culturale de excepţie, toate au condus la un asemenea rezultat bun. Sunt convins că numărul turiştilor de la Castelul Corvinilor şi, implicit din oraş, va creşte an de an”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.(Adriana Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Înscrieri la Colegiul pentru Învăţământ Terţiar Nonuniversitar al Universităţii din Petroşani

La Universitatea din Petroşani se organizează concurs de admitere la Colegiul pentru Învăţământ Terţiar Nonuniversitar (CITN-UPET) în domeniile Tehnician transporturi...

Au fost aleşi membrii Biroului Electoral Judeţean

Ieri, a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea membrilor Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Hunedoara pentru alegerile prezidenţiale.

O nouă prelevare de organe la Spitalul Judeţean de Urgenţă

Cu toate că medicii erau sceptici şi susţineau că lumea nu prea este de acord cu donarea de organe, încet,...

Închide