Mareş a pierdut o bătălie, dar speră să câştige războiul

6 noiembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Fostul viceprimar al Devei, Răzvan Mareş (foto), a pierdut procesul prin care a solicitat suspendarea hotărârii de consiliu local prin care a fost schimbat din această funcţie.
Curtea de Apel Alba a dat decizia definitivă în acest caz. Lui Mareş îi rămâne însă procesul pe fond prin care a solicitat anularea respectivei hotărâri de consiliu local. Primul termen a fost stabilit pentru 5 decembrie 2018. Fostul vice a cerut ca până la judecarea procesului pe fond să rămână pe funcţie, dar magistraţii nu au fost de acord cu asta, dând dreptate Consiliului Local Deva.
Reamintim că Răzvan Mareş a fost schimbat la începutul lunii iunie 2018 din funcţie, prin votul aleşilor locali de la Deva. El a rămas consilier local PSRo, atacând hotărârea respectivă.
Deşi Mareş l-a susţinut pe Florin Oancea în campania electorală parţială de anul trecut, lucrurile între ei s-au deteriorat, culminând cu înlocuirea viceprimarului de la PSRo cu unul de la UDMR.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Reducerea de la 9% la 5% a cotei de TVA pentru serviciile de restaurant şi de catering

Pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, Transparenţă decizională, a fost publicat, în data de 01.11.2018, Proiect Ordin pentru aprobarea Instrucţiunilor de...

Un hunedorean, selecţionat în echipa naţională U13 de fotbal

După o perioadă cu acumulări şi cu peste 120 de tineri aflaţi în pregătire la Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş“...

Juniorii de la West Deva au câştigat derbiul local

Întâlnirea dintre cele două echipe de juniori din municipiul Deva, West şi Autobergamo, disputată în cadrul etapei a treia din...

Închide