Mareş a cerut demisia directorului tehnic al primăriei

24 mai 2018 | 5 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Scandal, ieri, în Consiliul Local Deva! Viceprimarul Răzvan Mareş (foto stânga) a cerut demisia directorului tehnic al Primăriei Deva, Mircea Davidescu (foto dreapta), din cauza modului în care este efectuată deratizarea în oraş.

„Colaborez foarte bine cu Mircea Davidescu”
„Aţi spus că vă asumaţi contractul de deratizare (n.r. – contract câştigat de firma Coral). Această deratizare nu se face în tot oraşul. Şi, tot sub oblăduirea dumneavoastră, vreau să vă spun că de la parcarea de la Cetate se scurge apă, care inundă stadionul. Vă cer demisia de onoare, din cauza modului în care se fac lucrările în municipiul Deva”, a spus viceprimarul Mareş, ieri, în şedinţa CL Deva.
Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a declarat, vizavi de cererea de demisie a directorului tehnic, că nu este de acord cu acest lucru.
„Doar din interior poţi să ştii cât muncesc oamenii. E adevărat, am produs un deranj când am făcut restructurarea personalului primăriei. De asemenea, am produs deranj şi când nu am acceptat mărirea salariilor angajaţilor. Am pus o presiune, legală, pentru ca salariaţii să muncească mai mult. Domnul Davidescu este unul dintre oamenii cu care colaborez zilnic pe partea de investiţii. Ştiu ce stres are, ştiu că are capacitatea să rezolve problemele cetăţenilor. Dacă îl sun sâmbăta, el răspunde, spre deosebire de alţi angajaţi care nu răspund. Personal, nu am nici un motiv să-i cer demisia. Ca primar, cred că sunt cel mai în măsură să cer demisia vreunui angajat, dar dacă o voi face, voi veni cu argumente. Îl rog pe Mircea Davidescu să fie la fel de determinat şi de acum încolo, pentru că abia de acum începe greul. În legătură cu contractul de deratizare, acesta nu va fi suplimentat. Nu acceptăm nici un act adiţional la contract. Firma respectivă trebuie să respecte contractul”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

„Este un contract perfect legal”
Mircea Davidescu, directorul tehnic al Primăriei Deva, a afirmat că nu are nici un motiv să demisioneze din funcţie, deşi viceprimarul PSRO i-a cerut asta.
„Acel contract (n.r. – de deratizare) a fost atribuit perfect legal. Avem un grafic de prestări de servicii. Astfel, în iunie şi august vor fi acţiuni avio, iar în celelalte luni, doar acţiuni de deratizare şi dezinsecţie terestră. Au fost respectate toate soluţiile de către prestator, au fost verificate lucrările. Îmi asum această atribuire de contract”, a declarat Mircea Davidescu, directorul tehnic al Primăriei Deva.
Firma Coral a câştigat serviciul de deratizare a municipiului Deva cu 28 la sută din suma atribuită în anii trecuţi pentru această activitate.

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Om de onoare spune:

  Bravo d-nul viceprimar…

 2. Om de onoare spune:

  Nu te lasa intimidat,influentat!

 3. Vlad Paul spune:

  Cetatene Mares, dumneavoastra de ce nu ati demisionat dupa ce s-a demonstrat ca nu v-ati indeplinit sau ati indeplinit defectuos sarcinile ce revin functiei pe care o ocupati ?

 4. Alina spune:

  Aceiasi firma cu acelasi probleme prin tara
  http://m.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/coral-regina-dezinsectiei-doi-ani-lupa-dna-1_593fc5705ab6550cb8199932/index.html

 5. Un al om de Onoare spune:

  Pai , ambii trebuie sa plece.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Administrator nou la firma de transport local a Primăriei Deva

Gabriel Giurasa (foto) este noul administrator al Societăţii de Transport Public Local Deva SRL. Desemnarea sa pe funcţie a fost...

COMUNICAT DE PRESĂ. Guvernul are bani de pensii şi de salarii

Declaraţiile alarmiste din ultima perioadă, care nu au nici o legătură cu realitatea, nu fac decât să inducă neîncredere şi...

Bulina neagră, 25.05.2018

Gheorghe Smaranda, consilier local PSRo Deva Pentru că ieri, în şedinţa de CL Deva, a propus ca o stradă din...

Închide