Administrator nou la firma de transport local a Primăriei Deva

24 mai 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Gabriel Giurasa (foto) este noul administrator al Societăţii de Transport Public Local Deva SRL. Desemnarea sa pe funcţie a fost aprobată în şedinţa ordinară de ieri, 24 mai, a Consiliului Local Deva.

În vârstă de 33 de ani, Gabriel Giurasa este absolvent al Facultăţii de Inginerie Hunedoara din cadrul Universităţii Politehnice Timişoara. Înainte de a ajunge administratorul firmei de transport public, a lucrat ca şef de depozit la punctul de lucru al SC Marmosim SA de la Voislova, judeţul Caraş-Severin.
Gabriel Giurasa este al doilea administrator al firmei din cadrul Primăriei Deva, înfiinţată în urmă cu câteva luni. Primul administrator desemnat, Cristian Vida, a demisionat după câteva luni de la accederea sa pe post.
În prezent, transportul public din Deva este asigurat de un operator privat. Anul trecut, municipalitatea a decis preluarea acestui serviciu în administrare proprie, având ca scop atragerea de fonduri europene nerambursabile pentru modernizarea transportului public. (N. Bumbac)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. lenin spune:

    tare de tot stalin, dar ai uitat si de traseismul politic al duamnei

  2. Elena spune:

    Sef depozit la Voislova, Caras-Severin… Hahaha! Zici ca Voislova asta o fi ceva metropola. Cine mai e si anonimul asta? Papagali usor manevrabili.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
COMUNICAT DE PRESĂ. Guvernul are bani de pensii şi de salarii

Declaraţiile alarmiste din ultima perioadă, care nu au nici o legătură cu realitatea, nu fac decât să inducă neîncredere şi...

Bulina neagră, 25.05.2018

Gheorghe Smaranda, consilier local PSRo Deva Pentru că ieri, în şedinţa de CL Deva, a propus ca o stradă din...

Bulina albă, 25.05.2018

Ioan Cosmescu, inventator hunedorean Pentru că ieri a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Deva. El deţine mai...

Închide