Mare dezbatere electorală, mare!

PNL Deva provoacă dezbaterea electorală a anului pentru funcţia de primar a Muni­cipiului Deva, joi, 24 septembrie, ora 17.00, la postul de televiziune UNU TV.
În spirit democratic, Florin Nicolae Oancea (foto 1), candidatul PNL, va participa alături de alţi 2 contracandidaţi. Unul va fi din cadrul parti­delor politice şi celălalt din partea candi­daţilor independenţi.
Prin tragere la sorţi au fost desemnaţi Ovidiu Moş (foto 2), candidatul PSD şi Alin Nuţ (foto 3), can­didat independent. Pentru asigurarea inde­pendenţei au fost desemnaţi 2 moderatori, Corinna Costea, de la UNU TV şi Iulian Stroia, de la Antena 3 Deva.
S-a ales acest post de televiziune deoa­rece poate primi in studio 5 persoane, asi­gurând normele sanitare obligatorii privind răspandirea Covid-19.
Transmisia va fi LIVE pe postul de televi­ziune UNU TV, joi, 24 septembrie, ora 17.00 şi pe pagina de facebook.

One thought on “Mare dezbatere electorală, mare!

  • 22 septembrie 2020 la 11:14
    Permalink

    Poate dezbat despre toalete publice (Lângă Ulpia s-a deschis cu lacătul pe ea)că gangurile miros a urină și acum vopsesc pereții; despre parcări între blocuri; despre șobolani vizibili ziua-n amiaza mare și tânțari; despre șosele cu gurile de canal neaduse la nivel și gropi; despre Brai-Cata care a majorat prețul la gunoi de la 30 la 80 de lei-începând cu 10.01.2020 și ne-a anunțat doar în septembrie; despre faptul că Deva n-are ieșire la autostradă, decât prin Șoimuș și Simeria (mulțumim PNL Moloț&Oancea&Muntean); despre Piața Agroalimentară ca o saună și plină de samsari, etc. Pot continua până mâine cu lucruri care sunt importante pentru locuitorii Devei! PNL a distrus și ține județul ăsta în subdezvoltare iar „inteligenții” încă le dau credit! A, pentru că nu voi merge să votez nu cred că pot fi acuzat sunt cu rușii, chinezii sau ciuma, spunând adevărul despre PNL, sau sunt?!? Siktir!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.